Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
433 találat a(z) "Infotér" cimkére.

Startup Factory

2020. szeptember. 01. 10:24
2020. július 23-án a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakpolitikai támogatásával meghirdette az inkubátoroknak szóló, 2 milliárd forint keretösszegű Startup Factory pályázati felhívását. A pályázatra 2020. szeptember 18. 12:00-ig lehet jelentkezni online, az NKFIH oldalán. A felhívás célja, hogy a technológiai inkubátoroknak lehetőséget biztosítsanak tevékenységük folytatására, a korábbiakban...

Technológiai áttörésekre fókuszál az Invitech

2020. október. 30. 13:54
Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány következtében a munkavégzés, az oktatás, a kereskedelem és a szórakozás is egyre inkább az online térbe költözött. A megnövekedett terhelést a távközlési hálózatok jól bírták, ám az Invitech munkatársai már nem csak a járvány okozta helyzetre, hanem a technológiai áttörésekre fókuszálnak.

Október a kiberbiztonság hónapja

2020. október. 27. 20:45
Emelkedik azoknak az online támadásoknak a száma, amelyek főként az informatikai rendszerek felhasználóinak figyelmetlenségét használják ki – jelentette ki a Nemzeti Kibervédelmi Intézet vezetője. Bencsik Balázs felhívta a figyelmet arra is, hogy ezek az incidensek nőttek a koronavírus-járvány első hulláma óta. A szakemberrel beszélgettünk a kiberbiztonság hónapjáról is, amelynek célja a tudatosítás, és a biztonságos digitális világ megteremtése. Ennek érdekében...

A Modern Vállalkozások Programja is ott lesz!

Magyarország az 5G élvonalában konferencia

2020. október. 27. 12:05
Ha szeretne többet megtudni a Modern Vállalkozások Programjáról, akkor regisztráljon Ön is az 5G Plenáris és szakmai konferencia 2020 című eseményre, és keresse fel a virtuális kiállítótérben standunkat!

Mesterséges Intelligencia alapú új fejlesztések a Kerubielnél

2020. október. 26. 11:12
A Kerubiel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. azon dolgozik, hogy az adatvédelem és az információbiztonság területén egyedi megoldásokat kínáljon az ügyfelei számára. A vállalat ott lesz az Infotér Konferencián is Balatonfüreden, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a Mesterséges Intelligencia alapú számlafelismerő illetve a kárfelismerő rendszerekkel.

Szélessávon dübörgött a hangulat a 11. Infotér Konferencián

2020. október. 21. 20:46
Balaton, ősz, napsütés, informatika! 11. alkalommal került megrendezésre az Infotér Konferencia, ezúttal ötvözve a fizikai és a virtuális tér előnyeit. A hangulat sem maradt el az elvárásoktól, ebbe engedünk most egy kis betekintést.

Megalakult a Nemzeti Adatvagyon Ügynökség

2020. október. 21. 09:51
Az adatvagyon gazdálkodásban a magyar kormány a világ élvonalához csatlakozik a közelmúltban megalakult Nemzeti Adatvagyon Ügynökség létrehozásával – nyilatkozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára az Infotér konferencián tartott sajtótájékoztatón. Az ügynökség legfontosabb feladata, hogy a közadatbázisokat szervezett keretek közt megnyissa.

Safer Internet Konferencia 2020

2020. október. 17. 09:54
Zaklatások, internetfüggőség, TikTok – milyen veszélyek leselkednek a fiatalokra a világhálón?A hazánkban 2009 óta működő Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében kerül évente megrendezésre a Safer Internet Konferencia, melynek idén az MTA épülete adott otthont. Mit tehetünk a gyermekeinket veszélyeztető, a világhálón fellelhető káros tartalmak ellen? Hogyan lehet megelőzni és kezelni az ebből adódó problémákat? Mit tesz ez ügyben az állam? Mire kell...

Kerubiel megoldások – Mesterséges Intelligenciával az adatvédelemért és az egészségügyi szektorért

2020. október. 16. 15:33
A Kerubiel az adatvédelem és információbiztonság területén igyekszik kiszolgálni ügyfeleit, ám az utóbbi időben a vállalat fejlesztéseit áthatja a mesterséges intelligencia.

Areus Data Management

2020. október. 13. 18:18
A mai világban a vállalatok legértékesebb vagyona az információ, ezért annak hordozóját, az adatot stratégiai vagyontárgyként kell kezelnie minden nagyvállalatnak. A vállalat sikere szempontjából meghatározó, hogy hogyan tárolja, védi, kezeli és dolgozza fel ezeket az adatokat. Az Areus több tucatnyi nagyvállalat stratégiai partnere az adatgazdálkodási stratégia kialakításában és az adatközponti infrastruktúra kiépítésében.

összesen: 433 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11