Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
430 találat a(z) "Infotér" cimkére.

A Modern Vállalkozások Programja is ott lesz!

Magyarország az 5G élvonalában konferencia

2020. október. 27. 12:05
Ha szeretne többet megtudni a Modern Vállalkozások Programjáról, akkor regisztráljon Ön is az 5G Plenáris és szakmai konferencia 2020 című eseményre, és keresse fel a virtuális kiállítótérben standunkat!

Mesterséges Intelligencia alapú új fejlesztések a Kerubielnél

2020. október. 26. 11:12
A Kerubiel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. azon dolgozik, hogy az adatvédelem és az információbiztonság területén egyedi megoldásokat kínáljon az ügyfelei számára. A vállalat ott lesz az Infotér Konferencián is Balatonfüreden, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a Mesterséges Intelligencia alapú számlafelismerő illetve a kárfelismerő rendszerekkel.

Szélessávon dübörgött a hangulat a 11. Infotér Konferencián

2020. október. 21. 20:46
Balaton, ősz, napsütés, informatika! 11. alkalommal került megrendezésre az Infotér Konferencia, ezúttal ötvözve a fizikai és a virtuális tér előnyeit. A hangulat sem maradt el az elvárásoktól, ebbe engedünk most egy kis betekintést.

Megalakult a Nemzeti Adatvagyon Ügynökség

2020. október. 21. 09:51
Az adatvagyon gazdálkodásban a magyar kormány a világ élvonalához csatlakozik a közelmúltban megalakult Nemzeti Adatvagyon Ügynökség létrehozásával – nyilatkozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára az Infotér konferencián tartott sajtótájékoztatón. Az ügynökség legfontosabb feladata, hogy a közadatbázisokat szervezett keretek közt megnyissa.

Safer Internet Konferencia 2020

2020. október. 17. 09:54
Zaklatások, internetfüggőség, TikTok – milyen veszélyek leselkednek a fiatalokra a világhálón?A hazánkban 2009 óta működő Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében kerül évente megrendezésre a Safer Internet Konferencia, melynek idén az MTA épülete adott otthont. Mit tehetünk a gyermekeinket veszélyeztető, a világhálón fellelhető káros tartalmak ellen? Hogyan lehet megelőzni és kezelni az ebből adódó problémákat? Mit tesz ez ügyben az állam? Mire kell...

Kerubiel megoldások – Mesterséges Intelligenciával az adatvédelemért és az egészségügyi szektorért

2020. október. 16. 15:33
A Kerubiel az adatvédelem és információbiztonság területén igyekszik kiszolgálni ügyfeleit, ám az utóbbi időben a vállalat fejlesztéseit áthatja a mesterséges intelligencia.

Areus Data Management

2020. október. 13. 18:18
A mai világban a vállalatok legértékesebb vagyona az információ, ezért annak hordozóját, az adatot stratégiai vagyontárgyként kell kezelnie minden nagyvállalatnak. A vállalat sikere szempontjából meghatározó, hogy hogyan tárolja, védi, kezeli és dolgozza fel ezeket az adatokat. Az Areus több tucatnyi nagyvállalat stratégiai partnere az adatgazdálkodási stratégia kialakításában és az adatközponti infrastruktúra kiépítésében.

Harmincadik alkalommal hirdették meg a fiatal innovátorok versenyét

2020. október. 12. 00:58
Újra vállalkozó kedvű középiskolás fiatalok jelentkezését várják: harmincadik alkalommal hirdették meg az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt. A kreatív fiatalok összesen ötmillió forint jutalmat kaphatnak, a dobogós helyezés pedig többletpontot ér az egyetemi felvételin. Idén újdonság, hogy a legeredményesebb felkészítő tanárok és középiskolák szintén jelentős támogatásban részesülnek. A verseny megnyitóján a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési...

Pomázi Gyula: Az immateriális javak egyre inkább meghatározóak

2020. október. 07. 20:34
Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke többek között arról beszélt a tízedik alkalommal megszervezett Infoparlamenten, hogy a szellemi tulajdonnak milyen jelentősége van a gazdaság felemelkedésében. De mind emellett szó esett arról is, hogyan tudjuk az innováció eredményeit hasznosítani, illetve azt is megtudhatták az érdeklődők, hogy a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala miként válik digitális intézménnyé. Az előadás során elhangzott, hogy...

Amit a BKK mobiljegyről tudni kell

2020. november. 25. 17:11
2019 nyarán indította el a BKK a telefonos jegyvásárlás lehetőségét és bár már több mint egy év eltelt, mégis vannak, akik még nem hallottak róla, vagy nem próbálták. De mi lehet ennek az oka? Megkérdeztünk pár járókelőt, ismerik, használják e valamelyik applikációt!

összesen: 430 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11