Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
430 találat a(z) "Infotér" cimkére.

Felerősödött a biztonság iránti igény

2020. június. 23. 10:53
Beszélgetés Dellei Lászlóval és Vadász Gáborral, a Kerubiel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-től A koronavírus járvány alatt megszaporodott támadások miatt a vállalkozások a kiberbiztonsági költéseiket szeretnék minél hatékonyabban felhasználni – hangsúlyozta Dellei László, a Kerubiel ügyvezető igazgatója. A vállalat továbbra is azon dolgozik, hogy az adatvédelem és az információbiztonság területén egyedi megoldásokat kínáljon az ügyfelei számára.

Infoparlament 2020 ONLINE – Összefoglaló

2020. június. 18. 13:44
Hogy tartottunk-e attól, hogy idén online konferenciát kell rendeznünk a hagyományos helyett? Igen!
Hogy izgultunk-e amiatt, hogy minden rendben lesz-e? Igen!
Hogy nagy munka volt-e? Igen!
Hogy élveztük-e? Igen!


Már elindult a NETLOCK videós azonosítása is az elektronikus aláírások igénylésénél

2020. június. 15. 11:46
A koronavírus-járvány ráébresztette a cégeket, hogy mekkora szükség van az elektronikus aláírásra ahhoz, hogy gördülékeny maradjon a működés. A vállalatok gyors, egyszerű, biztonságos és joghiteles megoldásokat kerestek. A NETLOCK képes volt lereagálni a hozzájuk érkező igényeket. Sőt, a vállalat kifejlesztett egy alkalmazást, amely videós azonosítás után lehetővé teszi minősített elektronikus aláírások kiadását.

Pont az i-re – Infoparlament After

2020. június. 12. 12:59
Karantén hisztéria. Polarizálódás. Közösségi média. Racionális belátás vagy radikális változás? Értékek elpárolgása. Nemzetközi összefogás. Csak néhány gondolat azok közül, amelyek szóba kerültek az Infoparlement After közel két órás záró beszélgetésben. Puzsér Róbert, Both Vilmos és Soltész Attila izgalmas eszmecseréje tette fel a pontot az első online Infoparlamentre.

KÉT NAP ÉS INFOPARLAMENT!

2020. június. 09. 13:58
Már csak két napot kell várni a 10. Infoparlamentre, ami az idei évben online felületre költözik. A hagyományokhoz híven a rendezvényen a délelőtt a plenáris előadásoké. A délután a hármas szám bűvöletében zajlik. 9 szekcióbeszélgetés közül választhatnak a résztvevők, melyek három aspektusból vizsgálják a koronavírus-járványt. Három szekció a gazdaságban bekövetkezett változásokkal és hatásokkal foglalkozik, három beszélgetés a mindennapjaink egy-egy területét...

Infoparlament ONLINE

2020. június. 05. 16:30
Idén elhagyjuk az Országház csodálatos épületét, és online térbe költözik a 10. jubileumi Infoparlament. Várunk mindenkit szeretettel június 11-én!

Infoparlament 2020!

2020. június. 02. 15:30
Legyen képben Ön is! 10. Infoparlament online, 2020. június 11-én! Részletes program és jelentkezés a konferencia weboldalán találhatóak, vagy elérhetőek az Infotér Egyesület weboldaláról is.

Soltész Attila: A digitalizáció egyértelműen nyertese a koronavírusnak

2020. július. 31. 11:14
Az Infoparlament ötlete tíz évvel ezelőtt született meg. A célunk az volt, hogy létrejöjjön az információs társadalom országgyűlése, ahol ennek a társadalomnak az építői, egyesületek, alapítványok, közintézmények, és nem utolsó sorban az iparág és a kormány reprezentatívan részt tudnak venni – mondta el köszöntő beszédében Soltész Attila, az Informatika a Társadalomért Egyesület elnöke. Soltész Attila szerint a kezdeményezés legfontosabb hozadéka az volt, hogy...

Új utakat mutatott meg a digitális távoktatás

2020. július. 22. 14:36
Jelesre vizsgázott idehaza a digitális távoktatás. Így értékelte az elmúlt hónapokat Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa. Valamennyi pedagógus, tanár és főiskolai oktató rövid idő alatt alkalmazkodni tudott a járványügyi helyzet miatt kialakult állapotokhoz. Az utóbbi pár hónapban az oktatás valamennyi szereplője egy sor olyan kompetenciával és ismerettel gazdagodott, amely a jövőre nézve számtalan lehetőséget és innovációt hordoz magában. Az elmúlt...

SZERDA HAJNALBAN FELTÖRTÉK A TWITTERT
SEMMI SINCS BIZTONSÁGBAN

2020. július. 17. 18:50
Még sosem nem volt ekkora biztonsági botrány a Twitternél. Szerda éjszaka hírességek és óriási cégek oldalán osztottak meg, egy olyan tweetet miszerint, ha utalnak nekik bitcoint, ők a dupláját utalják vissza.

összesen: 430 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12