Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "Infotér Konferencia 2012" cimkére.

Infotér 2012 - Fekete Gábor e-közigazgatásért felelős helyettes államtitkár az M1-en

2012. október. 31. 14:48
Az M1 Ma reggel című műsorának vendége volt Fekete Gábor e-közigazgatásért felelős helyettes államtitkár. A beszélgetés aktualitását a november 8-9-én megrendezésre kerülő Infótér 2012 Konferencia adta, mivel a rendezvényen kiemelt figyelmet kapnak az elektronikus közigazgatással kapcsolatos témák. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkára beszámolt a területet érintő nagyszabású fejlesztések előrehaladásról.

Megkezdődött a harmadik Infotér Konferencia

2012. november. 08. 09:12
A nulladik napi díszvacsorával és szórakoztató programokkal megkezdődött az idei Infotér Konferencia, amelynek ezúttal is a balatonfüredi Anna Grand Hotel ad otthont. A minden tárcát és a közszféra szinte valamennyi szintjét megmozgató rendezvényen mintegy 400 közigazgatási szereplő vesz majd részt. Az információs társadalom és kormányzati informatika legnagyobb éves összejövetelének célja idén is az egyeztetés lehetőségének megteremtése a civilek, a...

A nulladik nappal kezdetét vette az Infotér Konferencia

2012. november. 07. 06:57
A délután 16 órakor kezdődő eFestival díjkiosztójával, majd a 19 órakor kezdődő nulladik napi díszvacsorával és programokkal megkezdődött az idei Infotér Konferencia. Este a Whynot zenekar szórakoztatta az esemény résztvevőit, valamint életutakról, munkáról, karrierről hallhattak egy beszélgetést Baritz Sarolta Laura, Domonkos-rendi szerzetes nővérrel, Mautner Zsófia, gasztrobloggerrel és Kammerer Zoltán, olimpiai bajnok kajakozóval. A tavaly is nagy sikert...

Kósa Lajos előadása a 2012-es Infotér Konferencián

2012. december. 17. 11:27
Elérhető Kósa Lajos Debrecen polgármesterének a harmadik Infotér Konferencián tartott teljes terjedelmű előadása. A minden tárcát és a közszféra szinte valamennyi szintjét megmozgató rendezvényen mintegy 400 közigazgatási szereplő vett részt. Az információs társadalom és kormányzati informatika legnagyobb éves összejövetelének célja idén is az egyeztetés lehetőségének megteremtése volt a civilek, a vállalkozások és a közigazgatás között.

Elérhetőek a harmadik Infotér Konferencia előadásai, prezentációi

2012. december. 04. 07:36
Megtekinthetők és letölthetők a harmadik Infotér Konferencia előadásairól készült videó felvételek, prezentációk és infografikák. A minden tárcát és a közszféra szinte valamennyi szintjét megmozgató rendezvényen mintegy 400 közigazgatási szereplő vett részt. Az információs társadalom és kormányzati informatika legnagyobb éves összejövetelének célja idén is az egyeztetés lehetőségének megteremtése volt a civilek, a vállalkozások és a közigazgatás között.