Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
54 találat a(z) "Infotér Konferencia 2014" cimkére.

Épülő digitális ökoszisztéma Magyarországon – interjú Christopher Mattheisennel

2015. március. 12. 09:21
Egy ország attól lesz versenyképes, ha rendelkezik megfelelő digitális infrastruktúrával, ráépülő szolgáltatásokkal és a hozzájuk kapcsolódó kompetenciákkal. Christopher Mattheisen ebben látja a digitális ökoszisztéma kiépülésének zálogát Magyarországon. A Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója arról is beszélt az Infotér Konferencián Balatonfüreden, hogy hogyan értékeli azt, hogy hazánk mennyire van felkészülve ezekre a kihívásokra.

Smart City a kormányzati építésügyben - interjú Füleky Zsolt helyettes államtitkárral

2015. március. 10. 08:35
A minőség, a fenntarthatóság és a felelősség is szerepet kap a kormányzat építésügyi terveiben. Ezekbe az elképzelésekbe passzol a Smart City, az Okos Város fogalma is. A trendekről és a legfontosabb újításokról Füleky Zsolt, a Miniszterelnökség építészeti és építésügyi helyettes államtitkára beszélt az Infotér Konferencián.

Dr. Parragh László: Elképesztő változás és fejlődés lesz

2015. március. 09. 07:36
A fejlődés középpontjában jelen pillanatban az informatika, az adat, az információ áll - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az Infotér Konferencián. Szerinte ezen területen egy elképesztő változás lesz. Parragh László azt hangsúlyozta, hogy az internethasználatot minél nagyobb ütemben kellene terjeszteni, mert szerinte ez jót tenne a kereskedelem és az ipar fejlődésének is.

Az e-közigazgatás megvalósulásának kiemelten fontos elemei a NEK és a KÉR

2015. március. 03. 16:57
Az elektronikus közigazgatás megvalósításáról beszélt Hajzer Károly, informatikai helyettes államtitkár és Szittner Károly, a Miniszterelnöki Hivatal Elektronikus Kormányzati Központ volt kormányzati főtanácsadója. A feladatok között egy központi érkeztető rendszer és a nemzeti egységes kártyarendszer kiépítése szerepel.

Kiberbiztonsági Stratégia – interjú Dr. Szemerkényi Rékával

2015. március. 02. 07:14
A Kiberbiztonsági Stratégia megvalósulásáról, a hozzá kapcsolódó előkészítő munkáról, és átszervezésekről beszélt Dr. Szemerkényi Réka, a miniszterelnök biztonságpolitikai főtanácsadója az Infotér Konferencián Balatonfüreden.

Sikerek és jótékonyság az Infotér Konferencián – interjú Biró Alberttel

2015. január. 27. 08:56
Biró Albert, az Infotér felügyelőbizottságának elnöke eredményesnek értékelte azt az öt évet, ami az Infotér Konferencia mögött áll. A 2014-es évi rendezvényt egy jótékonysági bor árverés színesítette, amelynek bevételét a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kapta azért, hogy kialakítsanak egy egynapos gyermekosztályt.

António Felizardo: A fehér foltokon is szükség van a széles sávra

2015. január. 23. 15:26
A B2C, azaz vállalati ügyfelek mellett a Hungaro DigiTel kft. az internet által eddig lefedetlen területek felé fordulna a jövőben. Ez derült ki „Az állami hálózatos infrastruktúra legújabb kihívásai” címmel tartott kerekasztal beszélgetésen az Infotér Konferencián.

220 milliárd EU-s támogatás infokommunikációra – interjú Dányi Gáborral

2015. január. 22. 14:23
220 milliárd forintnyi európai uniós támogatás fordítható az infokommunikáció fejlesztésére az elkövetkező uniós ciklusban- mondta Dányi Gábor, európai uniós fejlesztések koordinációjáért felelős helyettes államtitkár az Infotér Konferencián. 2014- 2020 között hangsúlyos lesz, hogy a felvett összegekből kézzel fogható eredmények szülessenek. Ha ez nem történik meg, a pályázóknak vissza kell fizetni a megnyert összeget.

Változások az önkormányzatok életében – interjú Pogácsás Tiborral

2015. január. 13. 14:26
Az önkormányzatok életében végbement változásokról beszélt Pogácsás Tibor az Infotér Konferencián. Az önkormányzati államtitkár elmondta a folyamat központi elemeit, hogy átalakult az önkormányzatok finanszírozása, csökkent a képviselők számra, a közoktatási feladatokat pedig a Klebersberg Intézményfenntartó Központ vette át. Pogácsás Tibor hozzátette: a jövőben a településeknek a létfenntartáson túl a vállalkozások fejlesztésére kell koncentrálniuk.

Fókuszban az elektronikus ügyintézés – interjú Dr. Magyariné dr. Nagy Edittel

2015. január. 11. 20:26
Ma már az elektronikus ügyintézésnek több olyan részterülete van, amely európai vagy világszínvonalon képes működni – értékelte a helyzetet Dr. Magyariné dr. Nagy Edit az Infotér Konferencián. A szabályozási és koordinációs helyettes államtitkár szerint a cél, hogy még nagyobb lendületet vegyen a fejlődés, hogy Magyarország ezen a területen példaként álljon a külföldi országok előtt.

összesen: 54 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6