Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
340 találat a(z) "Innováció" cimkére.

Adatgazdaság és MI – Új konkurencia a munkaerőpiacon! Legyőzhető?

2022. szeptember. 13. 09:07
A mesterséges intelligencia nem csupán egy futurisztikus fogalom – mára már egyre több vállalkozás vezette be és használja arra, hogy hatékonyabbá váljon, de arra is, hogy elősegítsék a növekedést és az innovációt. Mit jelent ez a munkára és a munkaerőre nézve? Milyen kompetenciákat kell fejleszteni a jövő munkavállalóinak? Erről beszélgettek szakértőink Tusnádfürdőn az Infotér sátorban.

Infoparlament 2022 – adatokra épülő innováció bárhol

2022. július. 19. 11:43
Rakoncza Zsolt a DELL Technologies Magyarország előadását az adatoknak és az adatok evolúciójának szánta. Az adatokban rejlő innováció kinyerésének mikéntjére is kitért, ahogy arra is, hogy mennyire hálózza be a jövőt az adatok sokasága és az IoT.

12. alkalommal is Balatonfüredre figyelt az IT-szektor

2021. október. 22. 16:44
Digitális transzformáció, hálózatfejlesztés, utánpótlás az IT-szektorban, a vállalatok versenyképessége – csak néhány téma azok közül, amelyek a 12. balatonfüredi Infotér Konferencián előtérbe kerültek. A rendezvényen kormányzati, iparági és civil szereplők vázolták fel elképzeléseiket, és számoltak be arról, hogyan áll hazánk ezeken a területeken.

Újra Infotér Konferencia! – 2021.október 19-21.

2021. október. 11. 17:32
A koronavírus járvány után új korszak kezdődik. A 12. Infotér Konferencia, október 19- 21. között az informatikai szektorban lezajló gyors változásokat próbálja értelmezni, és igyekszik válaszokat találni az új kihívásokra. Témáink: innováció, oktatás, mesterséges intelligencia, e-közigazgatás, hálózatfejlesztés, digitális gazdaság, IT munkaerőpiac!

Dr. Solymár Károly Balázs – Digitalizáció 2018-2022: vállalások, eredmények, jövő

2021. november. 10. 10:23
Kezünkben a lehetőség, hogy alkossunk, az innovációt bevonjuk a technológiai fejlődésbe, az emberek jólétének szolgálatába állítsuk. Komoly hangsúlyt fektetünk a digitális szakadék áthidalására, az új, gyors adatátviteli rendszerek fejlesztésére, a mesterséges intelligencia és az adatokban rejlő lehetőségek kiaknázására is. Ezek a mondatok olvashatók Solymár Károly Balázs, digitalizációét felelős helyettes államtitkár idei konferenciára készült köszönőjében....

Tápai Tamás – Meghatározó szerepre törünk az ICT piacon

2021. december. 28. 22:40
A 4iG Nyrt. a hazai informatikai és ICT piac egyik meghatározó, Magyarország tudásalapú, digitális gazdaságának egyik vezető vállalatcsoportja. A 4iG több mint 25 éve jelen van az iparági és iparágfüggetlen innovatív technológiák területén, az ICT piac változásainak és igényeinek megfelelve folyamatosan bővíti szolgáltatásait, szakemberállományát és portfólióját. A társaság széles spektrumú megoldásszállítóként jelentős érdekeltségekkel rendelkezik a műholdas...

Infoparlament 2021 – Dr. Kandrács Csaba

2021. augusztus. 05. 08:00
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kiemelt feladatának tekinti az új koronavírus-járvánnyal összefüggő gazdasági sokkhatások kezelését a lakosság, a vállalatok és a pénzügyi szektor védelmében. Az MNB ezért már eddig is számos intézkedéssel és javaslattal állt elő, hogy a világjárvánnyal összefüggő pénzügyi válság minél kisebb reálgazdasági veszteségeket okozzon. A jegybank folyamatosan azon dolgozik, hogy további intézkedésekkel segítse a nehéz helyzetbe kerülő piaci...

A Modern Vállalkozások Programja is ott lesz!

Magyarország az 5G élvonalában konferencia

2020. október. 27. 12:05
Ha szeretne többet megtudni a Modern Vállalkozások Programjáról, akkor regisztráljon Ön is az 5G Plenáris és szakmai konferencia 2020 című eseményre, és keresse fel a virtuális kiállítótérben standunkat!

Dr. Palkovics László – A járvány mint lehetőség: Befektetés az innovatív digitális technológiákba

2020. november. 22. 13:40
Magyarország Mesterséges Intelligencia Stratégiája kiemelten kezeli a közlekedés fejlesztésének kérdését, ennek értelmében célja, hogy hazánk a mesterséges intelligencia (MI) közlekedési iparágban történő felhasználása terén az innováció formálójává és nemzetközi pilot területévé váljon – ezt mondta szeptember végén Palkovics László. Az innovációs és technológiai miniszter kiemelte, hogy az MI technológia széleskörű bevezetése olyan nagy kihívást jelentő, átfogó...

Az NKFIH szerepe az ökoszisztémában

2020. november. 18. 11:12
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a jövőben szolgáltató szerepkört szeretne betölteni az innovációs ökoszisztémán belül. A támogatások mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szektor edukációjára is. Az oktatási tevékenység révén szeretnék elérni azt, hogy a jövő vállalkozói számára kézenfekvő legyen kutatásban, fejlesztésben és innovációban gondolni.

összesen: 340 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11