Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
39 találat a(z) "interjú" cimkére.

Gecse Mariannal, a Huawei Technologies Hungary kormányzati és kommunikációs vezetőjével beszélgettünk a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről.

Három-négy évet ugrottunk előre a digitalizáció és a technológia területén

2020. május. 04. 11:11
Gyors hálózati lefedettség kialakítása, a hiányzó egészségügyi személyzet pótlása, a fertőzésveszély csökkentése, valamint a kritikus területen dolgozó személyzet, a betegek és a betegek rokonainak a pszichés leterheltségének csökkentése. Ez volt az a négy kiemelt terület, melyre Kínában digitális megoldásokkal, technológiai fejlesztésekkel, applikációkkal reagáltak. Gecse Mariann, a Huawei Technologies Hungary kormányzati és kommunikációs vezetője a vírus...

Félidőben a Nemzeti Infokommunikációs Stratégia

2016. június. 17. 17:52
Az állam részéről fontos beavatkozások történtek az elmúlt hónapokban a szabályozás és a fejlesztéspolitika területén, amelyek elengedhetetlennek bizonyultak a fejlődéshez – mondta el Kara Ákos az Információs Társadalom Parlamentjén. Az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár hozzátette azt is, hogy a digitális társadalommal kapcsolatos intézkedések folytatódnak, a következő időszakban pedig kiemelt figyelmet kap majd az oktatás digitális...

Éves szinten 10 ezer informatikus hiányzik a szektorból

2014. szeptember. 01. 05:53
Éves szinten 10 ezer informatikus, első sorban programozó hiányzik az informatikai szektorból- mondta Laufer Tamás az Információs Társadalom Parlamentjén megtartott előadásában. Az Informatikai Távközlései és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének elnöke hozzátette: éves szinten mindez 150 milliárd forintos kiesést jelent a gazdaságból. A szövetség egy együttműködés kialakítását tűzte ki célul a kormány, a kamara valamint a civil szervezetek között azért, hogy...

beszélgetés Sass Katalinnal, a NEXON tulajdonos- ügyvezetőjével

Sass Katalin: Érzelmi intelligencia is kell egy cég irányításához

2014. október. 12. 14:03
3000 ügyfél, több mint 200 alkalmazott, 25 év folyamatos munka, társadalmi felelősségvállalás - Sass Katalinnal, a piacvezető NEXON tulajdonos- ügyvezetőjével beszélgetünk szakmáról, karrierről, a nők helyzetéről az IT területen, a siker titkáról. Az apropó: az IT Business Inside rendezvényén, Sass Katalin volt az egyetlen nő a 2014-es év top 25 ICT menedzsere között, és egyből a rangos 10. helyen végzett.

Források és felzárkóztatás - Kara Ákos az Infotér Konferenicán

2014. november. 25. 01:06
Az Európai Uniós források ésszerű felhasználásában és a magyar lakosság internethasználatának népszerűsítésében látja a jövőt Kara Ákos. A frissen hivatalba lépett infokommunikációért felelős államtitkár a balatonfüredi Infotér Konferencián elmondta, az alacsony jövedelmű családokhoz is el kell juttatni a szélessávú internetet.

Infotér konferencia 2014

Interjú L. Simon László parlamenti államtitkárral

2014. november. 14. 20:02
A szélessávú internet infrastruktúra kiterjesztésében, az internet tudatos használatában és az IT szektorban keletkező bevételek itthon tartásában látja a megoldandó feladatokat L. Simon László. A Miniszterelnökség, parlamenti államtitkára szerint ezeket a kérdéseket kell rendezni, ahhoz, hogy Magyarország versenyképes legyen.

IT Parlament 2014 - Interjú Zala Mihállyal, az NBF elnökével

2014. július. 23. 06:31
A kiberbiztonság területén elért pozitív eredményeket, a nemzeti kiberbiztonsági stratégia és az információbiztonsági törvény részleteit ismertette Zala Mihály, a Nemzeti Biztonsági Felügyelet elnöke az Információs Társadalom Parlamentjén. Mint mondta a változásoknak köszönhetően csökkent a kibertámadások veszélye Magyarországon.

interjú Marchhart Pállal

IT Parlament 2014 - Így látja a jövőt a Vodafone Magyarország Zrt.

2014. július. 21. 20:25
Egyre jelentősebb szerepe lesz a gép- gép közötti kommunikációnak a jövőben-mondta Marchhart Pál a Vodafone Magyarország Zrt. vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese az Információs Társadalom Parlamentjén. Mindez nagy hatást fog gyakorolni az emberek mindennapi életére. A Vodafone készül erre a kihívásra.

IT Parlament 2014 - Interjú Bódi Gáborral, az NHIT elnökével

2014. július. 17. 15:39
Milyen szerepe lehet a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanácsnak a digitális társadalom kiépítésében? Milyen együttműködési lehetőségeket lát a tanács elnöke a kormánnyal a információs stratégia négy pillére kapcsán? Ezekről a kérdésekről beszélt Bódi Gábor, Az Információs Társadalom parlamentjén.

IT Parlament 2014 - Interjú Dr. Solymár Károly Balázs helyettes államtitkárral

2014. július. 07. 02:57
Olyan új ügyintézési szolgáltatásokat kell kialakítani, amelyek az állampolgárok mindennapjait teszik egyszerűbbé- Dr. Solymár Károly Balázs szerint ez az egyik legfontosabb feladat az infokommunikciós stratégia digitális állam pillérében. A digitális gazdaságban pedig minden támogatást meg kell adni a vállalkozásoknak ahhoz, hogy külföldi piacra tudjanak lépni.

összesen: 39 db | 10 db/oldal

1 2 3 4