Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
377 találat a(z) "it biztonság" cimkére.

Infotér Konferencia 2022 – Save the Date!

2022. szeptember. 22. 08:09
13. Infotér Konferencia 2022. október 18-20. Balatonfüred, Anna Grand Hotel www.konferencia.infoter.eu

Cybersecurity and trust

2022. szeptember. 15. 12:02
Alexandra Gerst (Microsoft, Corporate Counsel, Corporate, External, and Legal Affairs) az egyik legismertebb szoftvergyártó a Microsoft kiberbiztonsági törekvéseit vázolta fel előadásában. A közel negyedórás prezentáció az aktuális IT-biztonsági kihívásokra is rávilágított.

Varga Gábor, technológiai stratégiai vezető, Microsoft Magyarország

Adat nagykövetségekben gondolkodunk

2022. október. 04. 16:35
Hogyan lehet úgy adatokat tárolni külföldön, hogy azok az adatok biztonságban legyenek, és felhasználásuk a hazai szabályoknak megfelelően történjen? A Microsoft Magyarország adat nagykövetségek létrehozását támogatná.

Szabó Péter, ügyvezető igazgató, Microsoft Magyarország

A felhő a legek tárháza

2022. október. 04. 16:34
Olyan világot élünk, melyben egyre fontosabb lesz a váratlan válsághelyzetekre való felkészülés. Ehhez rugalmas és robusztus rendszerek kellenek. A Microsoft elkötelezett a felhő technológia mellett.

A biztonság új percepciója – mit jelent a biztonság kibertérben?

2022. június. 02. 18:46
Az IDC Security Fórumon nem meglepően minden a biztonságról szólt. Rövid videónkban a rezliencia és IT-biztonság kapcsolatáról, a támadások automatizálódásáról, a válságálló vállalat ismérveiről, illetve végül, de nem utolsósorban a biztonság percepciójáró és a CISO szerepkörének átalakulásáról kérdeztük a résztvevőket.

Hacktivity 2021

2021. október. 14. 15:06
14 országból 43 előadó – a tavalyi év után hibrid rendezvényként tartották meg a Hacktivity konferenciát. Az eseményre minden évben több ezer látogató érkezik, hogy minél többet megtudjon a kiberbiztonság legújabb trendjeiről. Idén ráadásul az érdeklődök választhattak, és online is követhették az előadásokat.

Kiberbiztonság az egészségügyben

2021. augusztus. 25. 21:21
A koronavírus-járvány idején megszaporodtak a zsarolóvírus-támadások az egészségügyben is. A kibertámadások miatt hozzáférhetetlenné válnak adatok, fájlok, számítógépek, így megbénul a teljes rendszer. Előfordult olyan eset is, hogy halálos áldozatot követelt egy ilyen vírus miatti leállás.

DJP – Digitális Fogyasztóvédelmi Szakmai Nap

2021. április. 21. 10:42
A Digitális Jólét Program szervezésében megtartották az első Digitális Fogyasztóvédelmi Szakmai Napot. Az esemény keretein belül bemutatták a témában eddig elért eredményeket és mivel a digitalizáció rengeteg lehetőséget rejt magában, így a jövő fontos kérdéseiről is beszéltek a szakemberek.

Az adatkezelésnek törvényesnek és átláthatónak kell lennie

2020. szeptember. 08. 08:10
Két éve lépett életbe a GDPR, így ki kellett alakítani azokat az új feltételeket, amelyek képesek megvédeni a személyes adatokat – mondta el a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke. Péterfalvi Attilával arról is beszélgettünk, hogy változtak-e a cégek adatkezelési szokásai, mennyire készültek fel az adatkezelők a rendeletre. A NAIH elnöke kitért arra is, hogy a koronavírus-járvány új feladatokat eredményezett az adatvédelem területén.

Költséghatékony IT-biztonsági megoldásokkal segít a Fortinet

2020. november. 12. 13:27
A koronavírus-járvány miatt az életünkből, ha lehet, még nagyobb részt kapott az online jelenlét. Otthonról dolgozunk/dolgoztunk, az ügyeinket is számítógépen keresztül vagy telefonról intéztük, a személyes kapcsolataink jelentős része is átkerült az online térbe. Mindez maga után vonja az online tér biztonságának kérdését. Nő a felhasználók támadási felülete és gyakrabban válhatnak áldozatokká. A Foritnet azért dolgozik, hogy ügyfeleinek ezekre a kihívásokra egy...

összesen: 377 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11