Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
6 találat a(z) "IT Business" cimkére.

ITB Medvejárás összefoglaló – Első rész

2015. március. 24. 18:47
Az ITBusiness&Technology 2015: MEDVEJÁRÁS koncepciója egy ébredő, de fogyasztókkal már ellátott piachoz ad megfelelő útmutatást az üzleti oldal számára. Prezentációk, kerekasztalok, szakmai értekezések nyilván elengedhetetlenek a sikerhez, de nagyon fontos a megfelelő piaci szegmentáció is. Más a „medvejárás” egy kkv, egy hazai nagyvállalat vagy épp nemzetközi céges ügyfélkör esetén. Így hát mások a megfelelő, hatékony „etetés” szabályai is.

Bódi Gábor: Merre tart az infokommunikációs kormányzás?

2015. március. 13. 10:25
Merre tart az infokommunikációs kormányzat? Milyen változásokat hoz a Digitális Nemzet Fejlesztési Program a lakosság és a vállalkozások életében? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Bódi Gábor, infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkár a ITBUSINESS&TECHNOLOGY konferencián. Az államtitkár ezeken kívül felvázolta a kormányzat stratégiai irányait, az akcióterveket és projekteket, valamint beszámolt arról is, hogy hogyan állnak ezek a...

ITB Human Hungary 2015 – Ostorcsapás

2015. július. 20. 07:30
Az IT Business Human Hungary elnevezésű rendezvénye a motivációs témát járta körbe, annak hatásairól, előnyeiről, mélységeiről szól. Vajon vannak régmúlt, elítélhető módszerek például a sales motiválásban? Számon kérőnek vagy engedékenynek kell lenni? És mikor kerül elő az ostor az eredmény érdekében?

14.05.13. - MTA

ITB Club - Smart City: Pukler Gábor előadása

2014. június. 23. 16:32
Májusban az MTA dísztermében az okos városokról beszélgettek az üzleti és kormányzati szektor vezetői az IT Business Club üzleti reggelijén. A Telekom T-City Szolnok programját és a T-Systems-szel közös smart city koncepciót Pukler Gábor üzletfejelsztési és innovációs igazgató képviselte.

Business & Technology 2012: Receptek egy új korszakra

2012. március. 20. 04:48
A piacszerzésnek, a piac újraépítésének idejét élik az IT-cégek, és ehhez új stratégiákra és megoldásokra van szükség – válaszolta kérdésünkre Sziebig Andrea, az IT Business főszerkesztője. Az idei Business & Technology konferencia előadásai olyan konkrét elméleti és gyakorlati módszereket („recepteket”) mutattak be, amelyekkel a cégek a megváltozott versenykörnyezetben is eredményesek lehetnek. Több előadó hangsúlyozta az innováció fontosságát, melyet az...

Born to be Mobile konferencia videóbeszámoló - első rész

2011. április. 29. 02:39
Az IVSZ és az IT Business által első ízben megrendezett Business & Technology konferencián videós stábunk is jelen volt. Tekintsék meg helyszíni beszámolónk első részét, amely az esemény fő témájára, vagyis a mobil alapú üzleti megoldásokra fókuszál.