Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
188 találat a(z) "IVSZ" cimkére.

11 Programozd a jövőd! – Munkaerőhiány kielégítése rövidebb és hosszabb távon (panelbeszélgetés)

2022. január. 17. 10:53
A szakemberhiány állandó problémaként jelentkezik az informatikai szektorban. Jól képzett, agilis munkavállalót találni egyre nehezebb. A probléma megoldásához közös gondolkodás, előrelátás, stratégia kell. Erről szólt az Infotér Nextgen Konferencia Munkaerőhiány kielégítése rövidebb és hosszabb távon című kerekasztal beszélgetése.

Az elmúlt öt évben megduplázódott Magyarországon az informatikusok iránti kereslet

2021. január. 19. 08:48
Az elmúlt öt évben kétszeresére nőtt az informatikusok iránti kereslet Magyarországon: a munkáltatók 44 ezer digitális szakembert vehetnének fel a következő két évben, ha nem kellene számolniuk az évről évre növekvő szakemberhiánnyal, 2015-ben ez a szám még csak 22 ezer volt - közölte az IVSZ - Szövetség a Digitális Gazdaságért hétfőn az MTI-vel.

Gyorsítópályán a digitalizáció

2021. április. 08. 11:08
Elképesztő növekedés történt az IT-szektoron belül az elmúlt egy évben – ez derült ki az IVSZ elnökével készült beszélgetésből. Vinnai Balázs nemcsak az új tervekről beszélt, hanem a kkv-k jelenlegi helyzetéről, az IVSZ által nyújtott segítségről, és arról: milyen hatása lenne a nemzetgazdaságra nézve, ha minden üres informatikai álláshelyet betöltenének.

Vinnai Balázs az IVSZ új elnöke

2020. szeptember. 02. 07:47
Az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért éves közgyűlése Vinnai Balázst választotta meg elnökké, aki a pozíciót 10 éven át betöltő Laufer Tamást váltja a szervezet élén.

Tíz eredményes év után lemond az IVSZ elnöki posztjáról Laufer Tamás

2020. augusztus. 06. 07:15
Távozik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éléről Laufer Tamás, aki 2010 májusa óta töltötte be ezt a pozíciót. A leköszönő elnök a jövőben továbbra is segíteni fogja a szervezet munkáját.

Az NJSZT, az IVSZ és az Infotér is kiveszi részét a járvány elleni küzdelemből

2020. április. 21. 13:12
Dr. Beck György, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) elnöke, Molnár Attila, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) főtitkára és Bíró Albert, az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) főtitkára egyebek mellett elmondják, hogy az általuk irányított szervezetek miként igyekszenek kivenni a részüket a járvány elleni küzdelemből. (IT Business)

Rendhagyó februári ITB Club, fókuszban a fluktuációval

2019. február. 18. 09:51
Az e havi klub több rendhagyó fordulattal bővelkedett. A jól megszokott menetrend egy alkalom erejéig pilot üzemmódba lépett, aminek eredményeképp még sokszínűbb betekintést nyertünk a fluktuáció bugyraiba. Munkavállalói élményről, piaci szívóhatásról kérdeztük a szakértőket.

A régió egyik legnagyobb közösségi irodája nyílik a Millenárison

2018. május. 27. 12:57
Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb közösségi irodája nyílik meg július 1-én, Budapesten. A Millenáris Startup Campus (MSC) 250 munkaasztallal, 1500 fős rendezvényteremmel, 100 fős moziteremmel, 2 szemináriumteremmel, irodákkal és tárgyalókkal várja a startupokat, innovatív vállalkozásokat, szabadúszókat, valamint a velük együttműködő nagyvállalatokat. A Millenáris küldetése az, hogy az MSC kialakításával egy fedél alá vonzza a tehetségeket, startupokat és az...

MVP KMR Pilot: hivatalosan is elindult hódítóútjára a program a fővárosban

2018. május. 02. 18:22
Az MVP KMR Pilot program gőzerővel elstartolt. Az első budapesti eseményen a versenyképesség növelésének mikéntjétől a digitalizációs kihívásokon át a régiót érintő támogatásokig minden szóba került. A vállalkozásokat érintő kérdéseket pedig a téma szakértőivel vitattuk meg.

A Technológiai Központ előnyei

2018. február. 12. 10:10
Vityi Péter, az IVSZ alelnöke nem csak a mintagyár fogalmát és annak fő feladatait magyarázta el részletekbemenően, hanem az újonnan átadott Technológiai Központ előnyeiről és az azt létrehozó igényről is beszélt. De vajon mit profitálnak a központ látogatásából a KKV-k? Vityi Péter erre is választ adott nekünk.

összesen: 188 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11