Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
30 találat a(z) "kereskedelem" cimkére.

Segítő bólyák, robotpénztárak - ilyen lesz a jövő kereskedelme

2019. február. 11. 11:00
Az okostechnológia és más innovatív megoldások az értékesítésben is újratervezést hoznak, és ügyesen keverik az online és offline lehetőségeket. Íme, néhány fejlesztés, amelyben megjelenik a Dolgok Internete, a szenzortechnológia vagy éppen a Bluetooth-jeladó, a beacon is.

Innovációk a kereskedelemben: vevőcsalogatás okosan

2019. április. 17. 09:00
A tárgyak internete, a gépek közötti kommunikáció és a robotika a kereskedelmet is átformálja. Íme, néhány gyakori fejlesztési terület.

Ez határozza meg a jövő kereskedelmét

2018. szeptember. 26. 11:00
Az interneten vásárlók 64 százaléka hagyja el azonnal az általa böngészett webshopot, ha elakad és rövid időn belül nem kap segítséget –így vevőik több mint felét veszíthetik el a kereskedelmi vállalatok. Abban, hogy ez ne így legyen, egy mesterséges intelligencián alapuló megoldás lehet segítségükre.

Módosította az internetes vásárlási szokásokat a klímaváltozás

2018. október. 30. 11:00
Az időjárás tartós változása mérhetően kihat az online vásárlási szokásokra is. A vállalkozásoknak fel kell ismerni a jeleket, és alkalmazkodniuk kell a klímaváltozáshoz. Aki időben reagál, jelentős piaci előnyhöz juthat.

Dolgok Internete a logisztikában: így nyernek a vásárlók

2018. június. 26. 10:00
Az Internet of Things nemcsak a gyártók és szállítók, hanem a vevők életébe is pozitív változásokat és kényelmi szolgáltatásokat hozhat. Egy korábbi cikkünkben azt elemeztük, mi változhat a raktározásban, most nézzük a további területeket.

Mekkora valójában az e-kereskedelem jelentősége?

2018. június. 13. 11:00
Ha a közeljövő tendenciáit akarjuk látni, vessünk egy pillantást az amerikai kereskedelem jelenének alakulására.

Hangalapú lehet a jövő kereskedelme

2018. június. 05. 09:12
A Mastercard bemutatta a párbeszédalapú kereskedelem kihívásairól szóló kutatását. Az eredmények alapján a fogyasztók a kényelmet helyezik előtérbe, de a biztonság is fontos szempont, ha az új vásárlási mód mellett döntenek.

A nap kérdése: miért nem használják üzleti célra a közösségi médiát?

2018. július. 19. 11:00
Alig használják üzleti célokra a közösségi médiát a szakemberek, pedig rendszeresen a legnagyobb közösségi oldalon tallóznak, ahol gyakran kapnak kérdéseket és megrendeléseket is – derül ki a Mapei Kft. felméréséből, melynek során 150 építőipari szakembert kérdeztek meg a közösségi média használati szokásaikról.

A top tíz hazai webáruház viszi a magyar netes kereskedelem harmadát

2018. augusztus. 27. 09:00
A tíz legnagyobb magyarországi webáruház összesített forgalma teszi ki a hazai internetes kereskedelem 37 százalékát. Az élmezőnyben továbbra is az elektronikai áruházak a dominánsak, de gyorsan zárkóznak fel a napi fogyasztási cikkeket értékesítő kereskedők, a Tesco például már éppen csak lecsúszott a dobogóról.

Egyre nagyobb teret hódít az online vásárlás

2018. augusztus. 02. 09:00
Az okostelefonok és állandó online jelenlét következtében tavaly az e-kiskereskedelem csaknem hatszor nagyobb forgalomnövekedést ért el, mint a hagyományos kereskedelem.

összesen: 30 db | 10 db/oldal

1 2 3