Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
186 találat a(z) "közösségi média" cimkére.

A hülyeség terjedése – avagy a hamis hírek dinamikája és hatásai

2022. szeptember. 02. 13:12
Az álhír olyan átfogó jelenség, mely a hagyományos médiában gyökerezik, az MSM és az újmédia, illetve a közösségi média összefonódásának köszönhetően szándékosan terjesztett, hamis információkat támogat. A szűrőbuborék-hatás és a kognitív disszonancia éppúgy erősíti a trendet, mint a másoláson vagy a felhasználói tartalmakon alapuló újságírás – az információk ellenőrzése nélkül. Hogyan növeli a média a háború ködét és ez milyen hatással van a civil lakosság...

Safer Internet Konferencia 2020

2020. október. 17. 09:54
Zaklatások, internetfüggőség, TikTok – milyen veszélyek leselkednek a fiatalokra a világhálón?A hazánkban 2009 óta működő Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében kerül évente megrendezésre a Safer Internet Konferencia, melynek idén az MTA épülete adott otthont. Mit tehetünk a gyermekeinket veszélyeztető, a világhálón fellelhető káros tartalmak ellen? Hogyan lehet megelőzni és kezelni az ebből adódó problémákat? Mit tesz ez ügyben az állam? Mire kell...

Infoparlament 2020 ONLINE – Összefoglaló

2020. június. 18. 13:44
Hogy tartottunk-e attól, hogy idén online konferenciát kell rendeznünk a hagyományos helyett? Igen!
Hogy izgultunk-e amiatt, hogy minden rendben lesz-e? Igen!
Hogy nagy munka volt-e? Igen!
Hogy élveztük-e? Igen!


Pont az i-re – Infoparlament After

2020. június. 12. 12:59
Karantén hisztéria. Polarizálódás. Közösségi média. Racionális belátás vagy radikális változás? Értékek elpárolgása. Nemzetközi összefogás. Csak néhány gondolat azok közül, amelyek szóba kerültek az Infoparlement After közel két órás záró beszélgetésben. Puzsér Róbert, Both Vilmos és Soltész Attila izgalmas eszmecseréje tette fel a pontot az első online Infoparlamentre.

A nagy tech cégek megkezdték a harcot az álhírekkel szemben

2020. április. 13. 13:11
Az 5G-hálózatokat a koronavírussal összekötő összeesküvéselméletektől kezdve a Covid–19 elleni küzdelem legjobb módjáról szóló félrevezető tanácsokig a közösségi média oldalakat ismét elárasztották az álhírek.

Guruk, mágusok, nyerő brandek: 2018 legeredményesebb márkaoldalai a Facebookon

2019. január. 22. 11:00
A Socialbakers auditált Facebook-országriportja szerint 2018-ban ismét a Kraftwork Reklámmanufaktúra által készített márka tartalmak mozgatták meg leginkább a közösségi média közönségét.

Az idősebb generáció falja az álhíreket

2019. január. 21. 10:00
Az idősebbek körében még mindig népszerűek a közösségi oldalak, míg a fiatalok egyre kevesebbet használják azokat. Felmérések is igazolják, hogy a bizalom megingott a felhasználók részéről, kevesebb adatot és fotót osztunk meg magunkról, inkább az üzenetváltásra korlátozódik a közösségi oldalak használata.

Félünk a közösségi oldalaktól?

2019. január. 21. 08:00
A felhasználók túlnyomó többsége nem érzi biztonságban személyes adatát a közösségi oldalakon a Groupama Biztosító Zrt. megbízásából készült országos reprezentatív kutatás szerint.

Négy dolog, ami a legsikeresebb business weboldalaról nem hiányozhat

2019. február. 18. 11:00
Kattintások, vásárlások, érdeklődők tömkelegét tudja bevonzani egy jól megszerkesztett, már-már a tudatalattira ható profizmust sugalló weboldal. Túl extrázás helyett a már bevált vevőcsalogató négyesfogatra kell tenni, amelyeket alább csokorba gyűjtöttünk.

Kevésbé tűnik sikeresnek, aki túl sok szelfit posztol

2019. augusztus. 23. 11:00
A Washingtoni Állami Egyetem kutatói több mint száz Instagram-felhasználó profilját elemezték, és azt az eredményt kapták, hogy a szelfik és az egyén kedvelhetősége között fordított arányosság áll fenn: minél kevesebb önfotót osztott meg magáról valaki, annál pozitívabb megítélésben részesült.

összesen: 186 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11