Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
75 találat a(z) "Média" cimkére.

Konzultációt indít az NMHH az akadálymentes hírközlésért

2018. április. 17. 12:00
Nyilvános konzultációt indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a fogyatékossággal élő emberek érdekvédelmi szervezeteivel és az érintett hírközlési szolgáltatókkal az elektronikus hírközlés akadálymentesítéséért. A honlapján közzétett kérdőívre május 9-ig várja a fogyatékossággal élők válaszait, javaslatait és észrevételeit. Ahhoz, hogy a hatóság közvetlenül az érintettektől kapjon információkat, kilenc pontból álló kérdőívet állított össze, hogy ez...

Tízmillióan követték a vélhetően oroszok által fizetett posztokat

2017. október. 04. 12:00
A Facebook becslései szerint az Egyesült Államokban a tavalyi elnökválasztási kampány idején és után mintegy tízmillióan követték a gyaníthatóan oroszok által közzétett reklámanyagokat. Hétfő este kiadott közleményében a médiaóriás figyelmeztetett: lehet, hogy egyelőre nem sikerült azonosítani a választásokat befolyásolni szándékozó valamennyi "rosszindulatú" anyagot.

mySec Talk – álhírek és dezinformáció a médiában

2017. február. 10. 10:26
Dezinformáció, cégreputáció, titkosszolgálatok, érdekkörök… A hírforrások felelőssége manapság hatalmas: amit más leközöl azt vajon elhiheti-e az olvasó? Hiteles a forrás? Esetleg olyan nézőpontot képvisel, amely megbotránkoztatja az olvasót és “beszél róla”? Vajon a félretájékoztatás minden esetben kizárólag jó vagy rossz? Ki/kik és hogyan, illetve milyen célból teszik ezt? Többek között erről volt szó a mySec legutóbbi eseményén.

Szalay Annamáriára emlékeztek Zalaegerszegen

2016. szeptember. 17. 13:42
Szalay Annamária életével és küzdelmeivel, azzal bízott meg bennünket, hogy továbbvigyük azokat az értékeket, amelyekért egész életében dolgozott, amelyekhez mindvégig hű maradt – fogalmazott Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a Szalay Annamária Médiaalapítvány kuratóriumi elnöke az alapítvány idei díjátadóján. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság három éve elhunyt első elnöke előtt tisztelegve szülővárosában, Zalaegerszegen emléktáblát avattak, valamint a...

Látványosan lőttek a hagyományos sajtónak

2016. június. 22. 11:46
Generációs szakadék mutatkozik a különféle médiafajták fogyasztásában: az új nemzedékek felnőve temetni fogják a nyomtatott sajtó és mai formájában a tévét.

Tusványos 2016 – Média a határon túl

2016. augusztus. 16. 20:52
Az MTVA féléves tárgyalássorozat után megszerezte a jogot a 2018–2024-es időszakra, hogy magyar nyelven közvetíthesse az olimpiát valamennyi szomszédos ország területén – jelentette be Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója a Bálványosi Szabadegyetem Infotér sátrában egy kerekasztal beszélgetésen. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap folyamatosan dolgozik azon, hogy a határon túli magyarok számára is elérhetővé tegye a sportközvetítéseket.

Médiaértés-fejlesztő oktatófilmek és szakkönyvek az NMHH-tól

2015. szeptember. 20. 17:33
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) bemutatta hiánypótló médiaértési szakkönyv- és oktatófilmcsomagját. A tananyagok hiteles, friss és ingyenes tudásbázist jelentenek a médiatudomány és a kommunikáció területén tevékenykedő kutatóknak, oktatóknak, a 6–16 éveseket tanító pedagógusoknak, valamint a szülőknek, nevelőknek egyaránt. A hatóság minden általános és középiskolába eljuttat egy-egy példányt a kiadványokból, valamint online is elérhetővé teszi a...

Trócsányi László a médiaszabályozásról tárgyalt

2015. június. 21. 10:59
Trócsányi László miniszter Velencében részt vett a Velencei Bizottság 103. plenáris ülésén. Az Európa Tanács alkotmányjogi tanácsadó testülete a magyar médiaszabályozásra és a reklámadóra vonatkozó szabályokat vizsgálta. A Bizottság harmincoldalas szakértői véleménye elismerte a magyar médiaszabályozás fejlődését és további, leginkább a jogszabályok hatékonyabb alkalmazhatóságát szorgalmazó ajánlásokat fogalmazott meg.

HTE MediaNet 2015

2015. december. 09. 07:25
Az őszi konferenciadömping egyik meghatározó állomása volt a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület által szervezett HTE MediaNet 2015 konferencia Kecskeméten. A rendezvény olyan aktuális kérdésekkel foglalkozott, mint a technológiai fejlődés legújabb állomásai, a közösségi média hatása a mindennapokra, illetve az új technológiák által szükséges szabályozási kérdések.

Média a határon túl

2015. augusztus. 15. 07:44
Az idei tusnádfürdői utolsó panelbeszélgetés témája az Infotér sátorban a határon túli média témakörével foglalkozott. A nemzetegyesítésben kiemelkedő szerepe van mind a televíziónak, mind az internetnek, azon belül pedig leginkább a közöségi oldalaknak. Erre a tendenciára a médiaszolgáltatóknak is fel kell csatlakozniuk, ami nem kis kihívás, hiszen ez technikai és üzleti oldalról is komoly kérdéseket vet fel. Merre felé tart tehát a magyar média jövője a magyar...

összesen: 75 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8