Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
173 találat a(z) "Microsoft" cimkére.

Cybersecurity and trust

2022. szeptember. 15. 12:02
Alexandra Gerst (Microsoft, Corporate Counsel, Corporate, External, and Legal Affairs) az egyik legismertebb szoftvergyártó a Microsoft kiberbiztonsági törekvéseit vázolta fel előadásában. A közel negyedórás prezentáció az aktuális IT-biztonsági kihívásokra is rávilágított.

Ingyenes programozókurzus indult - #MyFirstApp Coding Camp

2021. február. 04. 08:26
Magyar nyelvű, ingyenes programozókurzust indít a Microsoft, a HTTP Alapítvány és a Green Fox Academy, az akár 3 hét alatt elvégezhető kurzus az alapvető kódolási tudás átadásával készíti fel az érdeklődőket a digitalizálódó munkaerőpiac kihívásaira - közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel szerdán.

Fit for the Future

2021. december. 31. 12:31
A Microsoft fejlesztései révén az emberek dolgozhatnak, tanulhatnak és kapcsolatban maradhatnak egymással az egész világon. A cég elkötelezett a digitális átalakulás felgyorsítása és a digitális ellenálló képesség megteremtése iránt, fokozottan figyelembe veszik a gazdaság átalakulása következtében létrejött új körülményeket és sürgető igényeket is.

Christopher Mattheisen: Új digitális normákat teremtett meg a koronavírus

2020. szeptember. 17. 09:42
Christopher Mattheisen, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója többek között arról beszélt a jubileumi Infoparlamenten, hogy a járványügyi helyzet bár eddig nem látott kihívások elé állította az IT szektor szereplőit, a cégek mégis profitálni tudtak mindebből. Olyan megoldások születtek, amelyeket a jövőben bárki hasznosítani tud a gyakorlatban. Christopher Mattheisen szerint semmi sem lesz már a régi sem az infokommunikációs ágazatban, sem a társadalomban...

Beszélgetés Christopher Mattheisennel, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatójával.

A világjárvány megmutatta, hogy napokban, hetekben is lehet gondolkodni a digitális átállásról

2020. május. 26. 09:07
A Microsoft Magyarország arra készül, hogy a most kialakított jó megoldások beépülnek a mindennapokba. Christopher Mattheisen, a cég ügyvezetője azonban azt is hangsúlyozta, a digitális megoldások felértékelődése nem jelenti majd az emberi kapcsolatok kiiktatását, hiszen ezekre továbbra is szükség van az eredményes működéshez.

Nőtt a magyarok veszélyérzete a kibertérben

2020. február. 13. 02:57
Tavaly a korábbi évek javulása után romlott a magyarok veszélyérzete az online közérzetet és a kibertér biztonságát megmutató Digital Civility Index alapján - közölte a Microsoft felmérése alapján az MTI-vel. Míg 2017-ben és 2018-ban valamelyest javult az index, 73 illetve 72 százalékra, tavaly pedig 77 százalékon állt, a magasabb érték alacsonyabb kiberbiztonságot jelez.

2700 alkalommal próbálkozott bejutni egy hackercsoport az elnökjelöltségre pályázók levelezésébe

2019. október. 09. 12:00
Az iráni kormányzathoz köthető csoport próbálta meg feltörni a 2020-as amerikai választásokon az elnökjelöltségre pályázók levelezését - hozta nyilvánosságra egyik blogbejegyzésében a Microsoft pénteken.

Jönnek a Microsoft felhőplatformját használó okosautók

2019. március. 28. 12:00
A Renault és a Nissan még 2016 szeptemberében jelentette be, hogy következő generációs gépjárműveikben a Microsoft felhőszolgáltatást kívánják használni. Most pedig úgy tűnik, hogy – a piacon elsőként – valóban készen állnak a Microsoft Connected Vehicle Platformjára épülő szolgáltatások bevezetésére.

Az Apple után a Microsoft is felfigyelt a magyar startupra

2019. március. 01. 11:00
A Shapr3D is belépett az olyan nemzetközi befektetést szerző hazai cégek körébe, mint a Prezi, a Ustream, a LogMeIn vagy az AImotive.

Megszólal a mesterséges intelligencia

2019. június. 03. 09:00
Az ameikai Microsoft újabb ugrást hajtott végre a mesterséges intelligencia fejlődésében.

összesen: 173 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11