Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
125 találat a(z) "mobil" cimkére.

Egyszerű, számlás fizetést biztosít az Instant Transzfer

2020. szeptember. 28. 08:09
Manapság egyre elterjedtebbek a készpénzmentes fizetési lehetőségek, az OTP Bank és az OTP Mobil egy új mobilfizetési fejlesztést vezetett be, amelynek köszönhetően egy QR-kód leolvasásával internetbankon keresztül is lehet fizetni.

5G – első kézből a Vodafone-tól

2020. augusztus. 13. 07:49
Az újgenerációs mobil- és vezetékes hálózatok – köztük az 5G – olyan lehetőségek előtt nyitják meg a kapukat, amik forradalmasíthatják az egész gazdaság működését. A Vodafone Magyarország élen jár a hazai 5G fejlesztések terén: a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként indították el 2019-ben élő kereskedelmi 5G szolgáltatásukat Budapest belvárosában, valamint a ZalaZONE Járműipari Tesztpályán. A Vodafone 5G hálózatának fejlesztése és kiépítése idén is folytatódik:...

A Huawei bemutatta az első „Google nélküli” mobilját

2019. szeptember. 23. 09:00
A Huawei bemutatta csütörtökön Münchenben az első okostelefonját, amely Google-alkalmazások nélkül működik.

Szeptemberben indíthatja el az 5G mobilszolgáltatást a China Mobile

2019. június. 14. 09:00
Szeptemberre tervezi az ötödik generációs (5G) mobilinternet-szolgáltatás elindítását Kína negyven városában az ország legnagyobb mobilszolgáltatója, a China Mobile - írta a China Daily angol nyelvű kínai pártlap pénteken.

A túlzott telefonhasználat egy kellemetlen hátulutője: csontkinövés a koponyán

2019. július. 04. 12:00
Bizarr felfedezést tett két ausztrál kutató, miközben koponyákról készített röntgenfelvételeket elemeztek. A több száz felvétel egyharmadán volt megfigyelhető apró csontkinövés.

A felhasználók több, mint fele nem védi jelszóval a mobilját

2018. október. 08. 10:00
Az emberek fele (52%) még mindig nem védi le jelszóval a mobilkészülékeit, ezért az internetes zsebtolvajok egyre nagyobb hasznot húzhatnak az ilyen jellegű digitális lopásokból.

Magyar mobil etikett, avagy mennyit és mikor nyomkodunk

2018. november. 21. 11:00
Az okostelefon sokak számára megkönnyítik az ismerkedést, a párkeresést, barátkozást, így mindig magunknál tartjuk a kütyüt. A Samsung utánajárt, miként hat a társas kapcsolatok alkulására a telefon, és azt is feltérképezte, melyek a legidegesítőbb szokások, az örökös telefonnyomkodáson túl.

2018 legjobb olcsó Android mobilja

2018. november. 12. 13:00
Megnéztük, a 80 ezer forint alatti kategóriában ár-érték arányt tekintve most melyik készülék az ideális választás.

Egyre drágábbak az okostelefonok, illetve…

2017. október. 28. 16:41
Ha csak az utóbbi éveket nézzük, mind magasabbra törnek a mobilok, különösen a prémiumkészülékek árai. A GfK piackutató cég által közzétett adatok szerint az egekbe emelkedik a mobilok ára. Így is van: az Apple piacra dobta történetének legdrágább okostelefonját, az iPhone X-et, s a többi nagy gyártó, köztük a Google, a HTC, a Huawei, az LG, a Moto, a Nokia sem késlekedett alaposan megnyomni a tollat a prémium készülékeinek árcéduláján.

Külföldön is népszerű lehet a MOHAnet mobiltelefonja

2017. november. 06. 07:04
Lakossági és üzleti területen is használható, személyfelügyelő mobiltelefont fejlesztett a MOHAnet Mobilsystems Zrt., a Moniphone a fejlesztők várakozása szerint vezető szerepet tölthet be a személyfelügyeleti eszközök európai piacán. A vállalat vasárnapi tájékoztatása szerint a készülék fejlesztése körülbelül egy évet vett igénybe és megközelítőleg 50 millió forintba került. A Moniphone iránt – mint írták – már most jelentős a külföldi érdeklődés, ezért a...

összesen: 125 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11