Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "Mobile Monday" cimkére.

Mobile Monday a Vodafone-nál

2014. május. 07. 00:23
Videós jelnyelvi tolmácsszolgálat, a nők védelme, nyomkövetős mentőkutyák, a mobil fizetés és a mobil játékok voltak a témák a Mobile Monday legutóbbi rendezvényén, amit a Vodafone-nál tartottak. Az előadók olyan fejlesztésekről beszéltek, amelyekben a Vodafone volt a főszereplő, vagy a cég együttműködésével valósulhattak meg a projektek.

Mobile Monday a T-Systems-nél

2014. június. 05. 22:14
A T-Systems adott otthont a legutóbbi Mobile Monday rendezvénynek. Borbás Sándor, a cég megoldás marketing csapatvezetője a vállalatok számára nyújtott szolgáltatásokról beszélt. Az előadók között szerepelt Kászonyi Péter, a Videosquare ügyvezetője, aki start up vállalkozásukat ismertette meg a hallgatósággal. Keleti Arthur, az ITBN főszervezője pedig az információbiztonság aktuális kérdéseit boncolgatta.

Mobile Monday a Sanoma Médiánál

2013. október. 21. 18:42
Nem az első, és vélhetően nem is utolsó alkalommal adott otthont a Sanoma Media a Mobile Monday Hungary rendezvénynek. Az egyébként alapvetően print alapú kiadó vállalat egyre nagyobb hangsúlyt fektet az online jelenlétre és ezen belül is a mobilfejlesztésre. A rendezvényen előadást tartott többek között Wohlmuth Máté, a Sopreso alapítója, valamint dr. Basa Andrea, a Gazdasági Versenyhivatal Fogyasztóvédelmi Irodájának vizsgálója, aki a mobiltelefonokkal...

Mobile Monday Hungary 2013

2013. március. 29. 10:12
A Mobile Monday egy olyan nyitott közösségi platform, amely a mobil telekommunikációs piac szereplőit, valamint azok formálóit kívánja megszólítani. A Finpro, Finnország Kereskedelmi Képviselője által szervezett, évek óta sikeres rendezvénynek idén márciusban a Nemzeti Innovációs Hivatal adott otthont. A finn nagykövetség kereskedelmi irodája az eseménysorozat céljául az olyan témák körbejárását tűzte ki, mint a márkasemleges alkalmazások, a határon átnyúló...

Mobile Monday

2013. május. 15. 09:24
A Nokia Siemens Networks volt a házigazdája a Mobile Monday aktuális állomásának. A vállalat finn gyökerekkel rendelkezik, akár csak a rendezvény, így a kapcsolat ezért is kézenfekvő volt. A rendezvényen elsősorban olyan desing- és mobilhálózati megoldásokról esett szó, melyek elősegíthetik az okostelefonok hatékonyabb felhasználását az előfizetők számára. Mind emellett teret kaptak a kutatások, mérések hatékonyságát javító módszerek is, mint például az eyetracking.