Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
4 találat a(z) "munkacsoport" cimkére.

Munkacsoport alakul az online pénztárgépre való átállás felgyorsítása érdekében

2013. december. 12. 18:48
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a mai nappal kezdeményezte egy online pénztárgép munkacsoport felállítását, amelynek célja az online pénztárgépre való átállás elősegítése. A munkacsoport feladatait a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, valamint a turisztikai, kereskedelmi, és ásványolajipar ágazat, illetve a gyógyszerészeti szakma képviselői közösen...

A kormányzati munka értékelése a Business & Technology konferencián

2012. március. 13. 12:11
Oroján Sándor, a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoportjának ügyvivője is előadott a Business & Technology konferencián, Siófokon. Az IVSZ és az IT Business közös rendezvényén elmondta, hogy a Munkacsoport aktívan hozzájárul a párt kormányra kerülés előtt kitűzött céljainak eléréséhez, és segíti a kormányzatot az elfogadott ágazati stratégia végrehajtásában.

Megalakult az IVSZ Határokon túli terjeszkedés támogatása elnevezésű munkacsoportja

2011. szeptember. 09. 07:52
Nagy érdeklődés mellett alakult meg az IVSZ Határokon túli terjeszkedés támogatása nevet viselő új munkacsoportja. A közel negyven fő részvételével megtartott alakuló ülésen bemutatkoztak a munkacsoport tagjai, valamint a munkacsoport munkájában részt vevő Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) képviselője, Czirják Péter.

IVSZ: Új munkacsoport a vállalkozások határokon túli terjeszkedésének támogatására

2011. augusztus. 22. 11:25
Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége új munkacsoporttal bővül. A Határokon túli terjeszkedés támogatása munkacsoport létrejöttének célja a magyar vállalatok új piacokra való betörésének és a nemzetközi színtérre való kijutásának támogatása.