Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
4 találat a(z) "nagyvállalatok" cimkére.

Kicsitől a nagyig: digitális felkészülés és a versenykörnyezet kölcsönhatása – ITB Club

2019. március. 22. 20:16
Az ITBusiness&Technology konferencia másnapján egy kihelyezett klubra is sor került, ahol startup, kis- és nagyvállalkozás, illetve multinacionális szintre is kitekintettek a szakértők a digitalizáció és a piaci sikeresség relációjában.

Jók a nagyvállalatok növekedési kilátásai

2018. február. 16. 12:00
Több profit, több munkatárs – így összegezhető a K&H nagyvállalati növekedési indexe, amely a nagyvállalatok terveit vette górcső alá. Jó hír, hogy az elmúlt három év legjobb eredményét érte el ez az érték, ami 4 pontos emelkedést követően 12 ponton áll. A hazai nagyvállalatok főként saját növekedési lehetőségeiket látják kedvezően, míg a makrogazdaságot illetően változatlan környezetre számítanak az előttünk álló egy évben.

Tusványos 2014 – Informatikával a hatékony nagyvállalatokért

2014. augusztus. 05. 14:23
Az infokommunikáció infrastrukturális vonzataival fogalkoztak azon a tusnádfürdői panelbeszélgetésen, mely “Informatikával a hatékony nagyvállalatokért” címen került megrendezésre a tusványosi Infotér sátorban, de szóba került még a szabályozás és annak a keresleti oldala is. A meghívott vendégek többek között olyan konkrét kédésekre is kitértek, hogy hol tart most a magyarországi szélessávú mobilinternet szolgáltatás, és mik a jelenlegi célkitűzések a hazai...

IT Parlament 2013 – Interjú Csepreghy Nándorral

2013. augusztus. 21. 07:53
A nagyvállalatokat és a civil szférát is szeretné bevonni a kormány abba a folyamatba, melyben eldönti, hogy az uniótól a 2014 – 2020-as ciklusra kapott támogatásokat hogyan ossza el, úgy hogy annak 60%-a a gazdaság fejlesztését szolgálja. Cserpeghy Nándor, fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár ezen kívül a magyar gazdaság kitörési pontjairól is beszélt az Információs Társadalom Parlamentjén.