Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
44 találat a(z) "Németország" cimkére.

A kriptopénzek mostantól hivatalosan is pénznek számítanak Németországban

2020. március. 04. 18:26
A német pénzügyi szabályozók arra jutottak, hogy a kriptopénzek valódi pénzeszköznek számítanak, ezzel Ausztrália után Németország is beállt azon országok sorába, akik szabályozták a kriptovalutákat. Ez természetesen nagyon jó hír, hiszen az emberek ezentúl legális befektetési eszközként tekinthetnek a digitális pénzeszközre.

Németország már rálépett az 5G útjára

2019. március. 20. 10:00
Elkezdődött kedden Németországban az ötödik generációs mobil távközlési hálózatok (5G) kiépítéséhez szükséges frekvenciák árverése. Az 5G-technológia segítségével Németország elindulhat a "digitális jövő" felé - hangsúlyozta az árverés kezdetén Jochen Homann, a távközlési szabályozó hatóság (Bundesnetzagentur) vezetője.

Megkezdi a lakossági 5G szolgáltatást Németországban a Vodafone

2019. július. 17. 09:00
A Vodafone mobil távközlési szolgáltató vállalat egyelőre még korlátozott keretek között ugyan, de megkezdi a kereskedelmi célú ötödik generációs (5G) mobil szolgáltatást Németországban.

Elképesztő mennyiségű pénzt pumpálna Németország az AI-ba

2019. január. 29. 13:00
Németország kormánya egy tavaly év végi bejelentés alapján 3 milliárd eurós tőkeinjekcióval járulna hozzá az ország exportiparának fellendítéséhez, amely így könnyebben felvehetné a versenyt az Egyesült Államokkal és Ázsiával.

A digitalizáció a munkahelyteremtés egyik motorja Németországban

2019. január. 11. 11:00
Németországban a munkahelyteremtés egyik motorja a gazdaság digitalizálása a Bitkom csütörtökön publikált prognózisa szerint.

Iszonyatos mennyiségű támadás éri Németország kritikus infrastruktúráit

2019. február. 18. 10:00
Egyre több hackertámadás éri Németországban az úgynevezett kritikus infrastruktúrát, köztük a távközlési hálózatokat, az áramszolgáltatók rendszereit és a közigazgatást – írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.

Németországban zöld jelzést kapott az önvezető parkolás

2019. augusztus. 01. 09:00
A Bosch és a Daimler megkapta Baden-Württemberg tartomány hatóságainak engedélyét a stuttgarti Mercedes-Benz Múzeum parkolóházában létrehozott automatizált parkolórendszerükhöz.

Nem ért véget a német kormány elleni kibertámadás

2018. március. 01. 17:54
Továbbra is zajlik a német szövetségi kormány informatikai rendszere ellen indított támadás - mondta csütörtökön Berlinben kormányzati illetékesek meghallgatása után a nemzetbiztonsági szolgálatok felügyeletét a szövetségi parlament (Bundestag) részéről ellátó bizottság vezetője.

Német sajtójelentések szerint súlyos kibertámadás érte a német szövetségi kormányt

2018. február. 28. 22:38
Nagyszabású, valószínűleg orosz vonatkozású támadás érte a német szövetségi kormány informatikai rendszerét szerdai német sajtójelentések szerint.

A Holdra megy a Vodafone

2018. február. 28. 12:00
Az első magánúton finanszírozott holdra szállás megvalósításán a berlini székhelyű PRScientists a Vodafone Németországgal és az Audival közösen dolgozik.

összesen: 44 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5