Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
371 találat a(z) "NMHH" cimkére.

NMHH: teljessé vált az Európai elektronikus hírközlési kódex magyarországi átültetése

2021. január. 04. 05:39
Teljessé vált az Európai elektronikus hírközlési kódex magyarországi átültetése - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága vasárnap az MTI-vel. A tájékoztatás szerint alapjaiban újult meg a hírközlési szabályozás az előfizetői szerződésektől a számhordozásig: az uniós hírközlési kódex hazai részletszabályainak kidolgozásával komplex és átfogó implementálási stratégiai munkát zárt le december végén az NMHH. Ennek...

Netre fel! kampány - "Ami nekünk a Google, az az idősebbeknek a fiatalabb generáció"

2021. április. 30. 09:19
Netre fel! címmel programot és országos kampányt indított az idősebb generáció internethasználatának segítése, digitális felkészültségének javítása érdekében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Lezárult az a frekvenciatender - hamarosan elindíthatják a kereskedelmi 5G szolgáltatásokat

2020. március. 27. 16:25
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtöki közleménye szerint a tenderen intenzív verseny bontakozott ki a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. részvételével, a licitáló vállalatok összesen 128,490 milliárd forint értékben vásároltak három frekvenciasávban tizenöt évre szóló használati jogosultságot.

Aki teheti, csekkbefizetés helyett utaljon, hagyományos levél helyett írjon e-mailt

2020. március. 21. 09:21
A koronavírus-járvány a postát is terheli, ezért aki teheti, csekkbefizetés helyett utaljon, hagyományos levél helyett írjon e-mailt, a webáruházakat pedig érdemes ellenőrizni rendelés előtt és használni a küldemények nyomon követését - ajánlja a postapiacot is felügyelő Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szombati közleményében. A hatóság azt írta, a koronavírus cseppfertőzéssel terjed, de a tárgyak érintésének is van kockázata, a járvány ezért a postai...

Elindult az NMHH szülőknek szóló információs oldala - gyerekaneten.hu

2020. március. 02. 20:37
Elindult a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szülőknek szóló, szótárszerkezetben felépülő információs oldala, a Gyerekaneten.hu - közölte az NMHH hétfőn az MTI-vel. A szócikkeket a hatóság Internet Hotline jogsegélyszolgálatának munkatársai állították össze, saját tapasztalataik alapján.

Közzétették az NMHH a 2019-es beszámolóit

2020. június. 22. 09:36
Az NMHH minden évben, idén is a május végi határidőt betartva nyújtotta be az elektronikus hírközlésről szóló és a Médiatanács tevékenységét tárgyaló beszámolóit az Országgyűlésnek. A dokumentumokat előbb az érintett szakbizottságok vizsgálják, majd az Országgyűlés plenáris ülése szavaz a jelentés elfogadásáról. A száztíz, illetve százötven oldalas kiadványok pdf formátumban (a korábbi évek beszámolóihoz hasonlóan) letölthetők az NMHH honlapjáról.

Egy hétre az iskolai tantervbe is bekerülnek az álhírek

2019. március. 20. 11:00
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) fiataloknak szóló infografikákat és ezekhez is kapcsolódó, iskolai használatra alkalmas óraterveket állított össze az álhírekről. Az alkalmat az adja, hogy hétfőtől péntekig tart az Európai Bizottság új kezdeményezése, a médiaműveltség európai hete.

Magyarországon nincs alapvető probléma a netsemlegességgel

2019. június. 29. 10:50
Alapvetően megfelelnek a hálózatsemlegességi szabályoknak a hírközlési szolgáltatók, de az általános szerződési feltételeik (ÁSZF) gyakran átláthatatlanok az ügyfelek számára, és a szolgáltatók nem szabályszerűen tájékoztatnak a netsebességi adataikról, derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legújabb éves jelentéséből. A hatóság az elmúlt egy évben egy esetben indított hatósági eljárást.

Augusztus 8-án lehet jelentkezni az 5G-s frekvenciákért

2019. július. 19. 11:00
A piaci szereplők észrevételeit is figyelembe véve a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön véglegesítette és közzétette honlapján az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó dokumentációt. A szolgáltatók augusztus 8-án nyújthatják be a jelentkezésüket - közölte NMHH Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel.

Áprilistól kizárólag digitális tévéadást sugároz a Magyar Telekom

2018. március. 31. 11:40
Az analóg kábeltévézés megszűnésére hívta fel a figyelmet egy szolgáltató esetében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A Magyar Telekom április 1-jétől 145 településen, tizennégyezer háztartásban megszünteti ezt a lehetőséget és több digitális tévécsomag-szolgáltatást is kivezet.

összesen: 371 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11