Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "Office" cimkére.

Apró beállítási hiba miatt fecseghet a Microsoft-fiókunk

2017. április. 03. 07:23
Szinte naponta jön hír valamilyen adatvédelmi botrányról. Most pillanatok alatt befoltozhatunk egy lehetséges szivárgást. A Microsoft-fiók kényelmes hozzáférést biztosít a dokumentumokhoz. Elég egy Office, OneDrive, Docs felhasználónév, már meg is kaptuk a felhőszolgáltatást – ráadásul sokan birtokolják ezeket anélkül, hogy tudatában lennének.

Teljes káosz, avagy az Office mindenkié

2015. február. 10. 09:14
Szándéka szerint új fejezetet nyitott a Microsoft legfontosabb termékének hosszú életpályájában: mobilra, táblagépre és asztali változatra egységesítette az Office Windows-t. Vagy nem. Elterjedt sajtóhíresztelésekkel ellentétben nem lesz ingyen a Microsoft Word, Excel és PowerPoint. Ingyenesek csak a Technical Preview-k, előzetesek, amelyek addig üzemelnek, amíg a Microsoft elő nem áll – vélhetően az év második felében – a végleges változatokkal.

Ajándék Office a civil szektornak

2013. szeptember. 11. 18:20
Az Office 365 non-profit szervezetek részére fejlesztett verziójával bővült kedden a Microsoft szoftverajándékozási programja. Az Office 365 for NGOs kezdetben 41 országban – köztük Magyarországon – lesz elérhető, de 2014 júliusára ez a szám akár 90 is lehet. Ezzel a szoftverrel hazánkban az Önkéntes Központ Alapítvány modernizálta elsőként az IT rendszerét, hatékonyabbá téve működésüket. Az ingyenesen a szervezet rendelkezésére bocsátott szoftvereknek, illetve...