Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
4 találat a(z) "okostelefon-alkalmazás" cimkére.

Szexedukációs appot támogatott a Telenor

2017. február. 03. 16:33
Elindult a Yelon szexedukációs okostelefon-alkalmazás és weboldal, ami a 10–18 éves fiatalok testképével, kapcsolataival, szexualitásával összefüggő kérdéseire igyekszik tényszerű válaszokat adni. Az app fejlesztését a Telenor támogatta.

Új okostelefon-alkalmazás a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól

2014. május. 29. 13:53
Az NFH olyan ismeretanyagot állított össze új okostelefon-alkalmazásában, amely a mindennapok során leggyakrabban felmerülő fogyasztóvédelmi kérdésekre ad választ. Az NFH olyan ismeretanyagot állított össze új okostelefon-alkalmazásában, amely a mindennapok során leggyakrabban felmerülő fogyasztóvédelmi kérdésekre ad választ - - írja közleményében a hatóság. Az alkalmazás segít eligazodni az áruvásárlásra, az internetes kereskedelemre, a termékkel kapcsolatos...

Okostelefon-alkalmazás kismamáknak

2014. január. 27. 10:19
Zsebben hordhatják a segítséget a várandósok Magyarország első, iOS-re és Android-ra is elérhető, ingyenes terhesnapló-alkalmazásával. Az app praktikus segítséget nyújt a kismamáknak rengeteg, a terhességgel kapcsolatos kérdésére. A várandósság lehet a nők életének egyik legfontosabb és legjelentőségteljesebb időszaka. A felhőtlen öröm mellé sokszor bizonytalanság és számos kérdés is társul, ezekre ad választ az Anya leszek! alkalmazás.

Új okostelefon-alkalmazás segíti az eltűnt személyek felkutatását

2014. április. 28. 07:30
Az eltűnt személyek felkutatását segítő új okostelefon-alkalmazást mutattak be vasárnap, a mentőkutyák világnapján - közölte az MTI-vel a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága. Az applikáció a kutatásban résztvevő szakemberek munkáját és a hozzájuk csatlakozó önkéntesek koordinációját segíti. A fejlesztés a Telenor és a Magyar Vöröskereszt stratégiai együttműködése révén jött létre.