Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
405 találat a(z) "Okostelefon" cimkére.

Megnyílt Európa első okostelefonnal vezérelhető hotele Budapesten

2018. március. 06. 07:07
A magyar fejlesztésű okostelefonos alkalmazással vezérelhető szállodát, a KViHotel Budapestet a fővárosban jelentették be. Kató Csaba, a TMRW Hotels applikáció ötletgazdája és a cég alapítója elmondta: a négycsillagos színvonalú, negyvenszobás, papírmentes szálloda a TMRW (tomorrow) Kft. első alkalmazása, a fejlesztés ötlete négy évvel ezelőtt indult. A foglalástól a kijelentkezésig mindent el tud intézni a vendég az applikáción keresztül magának, sorban állás...

Tavaly először csökkent az okostelefonok eladása globálisan

2018. március. 05. 08:00
Tavaly 0,5 százalékkal csökkent az okostelefonok eladása a világpiacon, és ezzel először jegyeztek fel visszaesést.

Miért tarolnak az új kinai okostelefonok?

2018. május. 30. 08:00
Mindent letol a dobogóról az iPhone-tól a Samsungig a tényleg teljes felületen kijelzős technikával berobbanó Vivo újdonság.

Ismét lesz mobiltelefon-gyártás Németországban

2018. május. 30. 07:00
Tíz évvel a Nokia telefonok gyártásának befejezése után a Gigaset, a Siemens egykori leányvállalata megkezdi egy okostelefon modell gyártását bocholti üzemében. A cég szerint a gyártás nem lesz költségesebb mint Ázsiában, mivel nagyrészt ipari robotokra épül majd és ennek köszönhetően a hibaszázalék is alacsonyabb lesz a főként kézi munkára támaszkodó ázsiai összeszerelésnél.

Hová lett az okostelefonok sokszínűsége?

2018. május. 16. 07:37
Pár év alatt a piac átrendeződött. A versenyben maradók pedig mindjobban hasonlítanak egymásra. Milyen régen volt 2010, amikor még sokféle, egymással versengő és egészen más lehetőségeket kínáló okostelefonok között lehetett választani. Érdemes visszapillantani a Nagy Időkre a Statista diagramjának segítségével.

5 dolog, amit kapcsoljunk ki az új telefonban

2018. május. 07. 12:00
Nem kötelező, de a felhasználói elvárásoktól függően többnyire érdemes. Pont az a szép az Androidban, hogy kedvünkre beállítható. Valamennyien olyan okostelefont akarunk, amelyik gyorsan betölti az alkalmazásokat és hosszú – minél hosszabb – üzemidőt biztosít. És nincs olyan méretes tárhely, vagy akkumulátor, amelyiknek ne tenne jót egy kis gondoskodás.

Az Eddie app nyerte az 5. Women Startup Competition budapesti elődöntőjét

2018. május. 05. 20:00
A női vállalkozók és a nemek közötti egyenlőséget támogató versenysorozat április 28-ai budapesti elődöntőjét a vadonatúj IBM Lab központban rendezték. A Women Startup Competitionon a 12 megmérkőző csapat közül az Innobie cég Eddie applikációja nyerte meg a Londoni fináléba jutást. A győztes csapat a tanulás forradalmasítását tűzte ki célul.

Tuti átverések, amik nyelik a pénzt az okostelefonunkból

2018. június. 25. 08:00
Engedély nélkül gyűjti az információt az internetezési szokásainkról, amelyeket a bűnözők értékesítenek a hirdetőknek.

Okostelefon TOP 10: ezek most a világ legtöbbet eladott mobiljai

2018. június. 18. 08:45
Egy kivételével hazánkban is jól ismert, népszerű készülékek vannak a tízes listán.

Havi ötezer forintot költenek a hazai fiatalok mobilozásra

2018. június. 08. 08:00
59 százalékuk saját maga fizeti a számláját – áll a K&H ifjúsági indexében. A 19-29 éves fiatalok körében 94 százalékos az érintőképernyős okostelefonok aránya, részben ezért lehet a jövőben éppen ez a korosztály a mobilfizetéseknél várható növekedés motorja. Tehát szinte minden fiatalnak van okostelefonja vagy hagyományos mobiltelefonja, de meglehetősen nagy szórást mutatnak a mobilkiadásaik, derül ki az ifjúsági indexből.

összesen: 405 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11