Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
405 találat a(z) "Okostelefon" cimkére.

Magyar fiatalok találmánya adja vissza vakoknak az olvasás élményét

2017. október. 16. 08:19
Vakoknak adja vissza az olvasás élményét magyar egyetemisták találmánya azzal, hogy egy okoskesztyűvel önállóan is tudnak olvasni - mondták el a feltalálók az M1 aktuális csatornán szombaton. A kesztyű és a hozzá kapcsolódó okostelefonos alkalmazás lehetővé teszi bármely nyomtatott szöveg elolvasását, úgy, mintha az Braille-írás lenne – mondta Fülöp Ádám a GlovEye projektvezetője, szoftverfejlesztő.

Titokban rögzítheti az okostelefonok képernyőit az Uber

2017. október. 07. 08:00
Kémkedhet felhasználói után az Uber. Úgy fest, az Apple engedélyt adott a fuvarmegosztó szolgáltatónak, hogy bármikor beletekintsen az alkalmazást telepítő iPhone-osok képernyőjébe. Az Uber speciális engedélyt kapott ai iPhone-tól, melynek segítségével bármikor láthatták, mit csinálnak az alkalmazást letöltő felhasználók. Még akkor is, ha egy másik alkalmazás volt nyitva az eszközön – állítja a Sudo Security Group biztonsági cég.

Az IoT hatása a mobilappok fejlesztésére

2017. október. 04. 13:23
Számos fejlesztő munkáját forradalmasította a Dolgok Internete térnyerése, de kevesen hasznosították olyan jól az új technológiákat, mint az okostelefonos alkalmazások tervezői. A 2000-es évek óta ugrásszerűen növekszik a mobil-, illetve az okostelefonok száma, ami pedig különösen jó hírnek bizonyult a fejlesztők számára. Ráadásul az emberek sok szempontból tényleg függővé váltak, példának okáért az amerikaiak minimum napi 5 órát töltenek el különféle...

Virtuális pénztárca a zsebpénz okos elköltéséhez

2017. október. 01. 21:38
A 2017-es Telenor Accelerate programra 110 startup jelentkezett, végül hárman kerültek be a programba. Nemcsak 5-10 millió forintos befektetést, és összesen 150 millió forint értékű támogatást kap a három nyertes startup a Telenortól, hanem egyéni mentorálást is, valamint öt hónapos intenzív képzésen is részt vesznek – írja a Kreatív Online.

8 egyszerű lépésben tegyük biztonságossá a mobilt

2017. november. 27. 06:55
Gyártónként és készülékenként ugyan eltérő lehet a menüpontok elnevezése, de mindegyik Androidon elérhetőek az alábbi beállítások.

Melyik a legbiztonságosabb képernyőzár az okostelefonon?

2017. november. 24. 15:13
A biometrikus védelem? A minta? A jelszó? Az új mobilok elárasztanak bennünket számtalan megoldással. Talán a legerősebb védelem a mai napig a jó öreg jelszó: legalább nyolc karakterből álljon, s közülük minimum egy legyen betű. Feltéve, hogy nem „1234abcd” a jelszó – bár még ez is jobb az 1234-es PIN-kódnál – legalább annyival nehezebb a kíváncsi szemeknek kilesni beíráskor, mint amennyire kényelmetlen feloldani vele a telefont.

Van ingyenes vírusvédelem az androidos mobilokra

2017. november. 21. 17:30
Nem szabad figyelmen kívül hagyni, mennyire szaporodnak a népszerű operációs rendszer kártevői. Ebben az évben az új androidos kártevők száma eléri a 3,5 milliót. Mivel az Android a legelterjedtebb mobil operációs rendszer, a vírusok az okostelefonok háromnegyed részét veszélyeztetik. Mindez a hazai felhasználókat is érinti. Ahogyan szerte a világon, Magyarországon is az Android a legnépszerűbb: az okoskészülékek 79,05 százalékán fut, míg az iOS 12,2 százalékkal...

Ezzel találhatjuk meg az elveszett Android mobilt

2017. november. 17. 07:29
Mik a Készülékkereső újdonságai, és hogyan használjuk? Kötelezően beállítandó, ingyenes szolgáltatás androidosoknak. Elődjét, az Android Eszközkezelőt még 2013-ban vezette be a Google, utolsó nagy frissítése még tavasszal készült el. A megújult szolgáltatást Készülékkeresőnek hívják, ami jobb elnevezés, hiszen világosabban leírja, mi a lényege.

Tisztítsuk ki 4 egyszerű lépésben az okostelefon memóriáját

2017. november. 06. 06:31
Bár az új Android mobiloknak egyre jobb a memóriakezelése, s az egymás mellett futó folyamatokat célszerű is nyitva hagyni, időnként indokolt egy gyors takarítás elvégzése. A gyorsítótárazott (cache), a telefon memóriájában csücsülő adatok egy darabig javítják a készülék működését, az igényelt tartalmak gyorsabban töltődnek be, a sokat emlegetett „felhasználói élmény” javul. Tehát az újabb készülékeknél felesleges, sőt, az esetek többségében lassító hatású a...

Ha ingyen kell Android fizetős app, van megoldás

2017. november. 02. 07:31
Naponta frissülő listában értesülhetünk arról, hogy éppen mire lehet ingyen lecsapni. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne: a Paid Apps Gone Free (PAGF) androidos alkalmazás napi listát tartalmaz azokról a fizetett Android-alkalmazásokról, amelyek korlátozott ideig ingyenesek lettek. A jelenleg béta alkalmazás adatai egyszerűen böngészőbe töltődnek be – leginkább a Chrome-ot kedveli.

összesen: 405 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11