Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
405 találat a(z) "Okostelefon" cimkére.

Megmérhetjük, eléggé mobilbarát-e a honlapunk

2017. március. 28. 20:11
Mert ha nem, nagy eséllyel távozik az olvasó, mielőtt még esélyünk lenne elmagyarázni, miért jó neki, hogy kattintott. Ma már többen szörfölnek mobillal a neten a világon, mint asztali számítógépen. Tavaly óta a Google sem díjazza, ha mobilon lassan, vagy hibásan töltődik be a weboldal okostelefonon. Hogy megvizsgálhassuk, blogunk vagy honlapunk mennyire jól használható a különböző eszközökön, a Google nemrég új, ingyenesen és nyilvánosan elérhető vizsgáló...

Egészségi kockázatuk is van a hamis mobiltelefonoknak

2017. március. 22. 10:48
Egészségi kockázatot is rejtenek a hamis mobiltelefonok - mondta Horváth Péter, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület munkacsoportjának vezetője és vezetőségi tagja az M1 aktuális csatornán szerdán. Hangsúlyozta: a hamisítás mindig a megtévesztésre törekszik, a hamisítók a profitot akarják maximalizálni úgy, hogy visszaélnek mások szellemi termékével, mások befektetett energiájával és pénzével. A hamisítók nem törekszenek tökéletes másolatra, a céljuk az, hogy a...

Tudtunk nélkül napi 22MB adatforgalmat bonyolíthat a mobilunk

2017. március. 20. 08:39
Csak telepítés rendcsinálás nélkül: a káosz sérülékenyebbé teszi és lelassítja az eszközöket. Átlagosan 12 alkalmazást telepítenek havonta az androidos felhasználók egy tanulmány szerint, viszont csak tízet törölnek. Azaz havonta két appal nő az installált alkalmazások száma.

Rajta van a mobilja a vírusfertőzöttek listáján?

2017. március. 16. 12:25
Még eladás előtt vírust telepítettek több ismert Android telefonra az ismert számítógépes biztonsági cég szerint. Olyan népszerű márkákat hoztak hírbe, mint a Samsung, az LG, ZTE, Xiaomi.

Ha fizetni kell, a mobiljukhoz kapnak a britek

2017. március. 13. 00:25
A szigetországban a vásárlók előszeretettel fizetnek az üzletekben is az okostelefonjaik segítségével, a mobilkészülékeken keresztül lebonyolított tranzakciók népszerűsége a tavalyi évben újabb csúcsokat hódított meg. A Worldpay felmérése szerint az Egyesült Királyságban 2016 során a mobilos fizetések aránya az összes tranzakción belül nem kevesebb, mint 247 százalékkal emelkedett. A brit fogyasztók megkérdezésén alapuló kutatás szerint a jelentős növekedés...

Több lesz a mobiltelefon, mint a bankszámla

2017. március. 06. 22:36
A globális mobil adatforgalom a 2021-ig hétszeresére emelkedik, a növekedés elsősorban a mobilfelhasználók, az okostelefonok, valamint az IoT-kapcsolatok számának jelentős növekedésére, az egyre gyorsabb hálózatokra és a mobilvideók terjedésére vezethető vissza – áll a Cisco Visual Networking Index mobiladat-forgalomra vonatkozó 2016–2021-es előrejelzésében.

Kétszereződött az okostelefon-tulajdonosok száma Magyarországon

2017. március. 02. 12:21
2012 óta világszerte is megduplázódott az okostelefon-tulajdonosok száma - derült ki egy felmérésből. A Google által megbízott, Kantar TNS piackutató az elmúlt öt évben fogyasztók százezreit kérdezte meg világszerte média- és internetfogyasztási szokásaikról. Az eredmények meglepő változásokra világítanak rá.

Megmutatjuk, miként lesz gyorsabb az Android mobil

2017. május. 29. 07:17
Néhány egyszerű lépéssel sokat gyorsíthatunk az idővel mind lassabban működő droidos telefonon.

Az iPhone felhasználók sohasem lépnek félre

2017. május. 25. 08:03
Vagy ha mégis, akkor csak igen-igen ritkán és kevesen - derül ki a Morgan Stanley friss felméréséből. Az Apple felhasználók hírhedten hűségesek. A legelkötelezettebb Apple-fanokat a nem éppen udvarias angol szleng a sheep és a people szavak összeolvasztásával „sheeple”-nek (udvariasan fordítva birkatürelműnek) is hívja a kitartásuk miatt. Tény, hogy az Apple nagyon jó az ügyfélmegtartásban.

Egyre jobban mennek a kínai okostelefonok

2017. május. 24. 09:13
A kínai okostelefon gyártók egyre nagyobb részesedést hasítanak ki maguknak a világpiacból a Samsung és az Apple kárára - állapítja meg első negyedévi forgalmi kimutatásában a Gartner piackutató intézet. Az öt legnagyobb okostelefon gyártó közé bejutott három kínai vállalat, a Huawei, az OPPO és a vivo együttesen 24 százalékos piaci részesedésre tett szert az idei első negyedévben, 7 százalékponttal nagyobbra, mint 2016 első negyedévében.

összesen: 405 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12