Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
405 találat a(z) "Okostelefon" cimkére.

Két egyszerű trükk internetezéshez, ha nincs net

2017. május. 16. 08:23
A Chrome böngésző segíthet az androidosokon, ha átmenetileg internet nélkül maradnának. A Google tartogat megoldásokat arra az esetre, ha mobillal a kezünkben éppen nincs, vagy elvész a hálózati elérésünk.

Ezzel a módszerrel támasztható fel az elromlott Android

2017. május. 15. 12:00
Kizárólag akkor válasszuk, ha úgy elromlott, hogy a rendszer egyáltalán nem, vagy csak nagyon rosszul tud már csak betöltődni. Vírusos lett a mobil, vagy a számtalan appal agyontelepítve mára végtelenül lelassult? Netán el sem jut a Home oldalig az Android? Remélhetően be volt kapcsolva – ha még nem lett volna, most tegyük meg – a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban az Alkalmazásadatoktól egészen a Címtárig az adatmentés: így sokkal gyorsabban lehet...

Majd minden ötödik mobiltelefon hamisítvány

2017. május. 12. 12:00
Nem riogatás: az adat a hamisított ICT-termékekre vonatkozó, legutóbbi az OECD jelentés meglepő számai között olvasható. A becslés szerint a hamisított ICT (ICT = Information and Communicaton Technology, azaz Információ és Kommunikáció Technológia, röviden infokommunikációs technológia) termékek globális kereskedelmének értéke 143 milliárd dollárra rúg a 2013-as adatok alapján. Ez az infokommunikációs piac 7 százaléka.

Elveszett vagy ellopták? Megmutatjuk, miként találjuk meg az Android mobilt

2017. május. 10. 08:29
Van ingyenes és fizetős megoldás a bajra. Legalább a díjmentes szolgáltatást kapcsoljuk be a készülékünkön. Elhagyott vagy ellopott telefonok megtalálására – vagy, ha a visszaszerzés nem is sikerül, a személyes adataink törlésére – találták ki az Android Eszközkezelőt.

Tovább növelte okostelefon eladásait és piaci részesedését a Huawei

2017. május. 04. 08:50
Az idei első negyedévben a Huawei mobil hálózati berendezés gyártó konszern fogyasztói üzletága 21,6 százalékkal 34,55 millióra növelte okostelefon eladásait - tájékoztatta szerdán az MTI-t a Huawei Technologies Hungary Kft. Az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat kimutatása szerint a Huawei az első negyedévben 9,8 százalékra növelte piaci részesedését az egy évvel korábbi 8,4 százalékról, miközben az...

Nőtt a világpiacon az okostelefonok eladása az első negyedévben

2017. május. 02. 07:39
A korábbi becslésnél kissé nagyobb mértékben nőttek az okostelefon értékesítések a világpiacon az első negyedévben - állapítja meg az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat csütörtökön nyilvánosságra hozott elemzése. Az első negyedévben 347,4 millió okostelefont értékesítettek világszerte, 4,3 százalékkal többet, mint egy évvel korábban és többet az IDC 3,6 százalékos növekedést jelző prognózisánál.

Elbutulunk az okostelefontól

2017. június. 27. 06:31
Kimutathatóan esnek az értelmi képességeink, ha a telefonunk elérhető távolságban van. Még kikapcsolt állapotban is. Nem a legendás brit tudósok, hanem a Texasi Egyetem McCombs üzleti iskolájának kutatói publikáltak egy tanulmányt, hogy a „kognitív kapacitásunk” csökken, ha a közelben van az mobilunk. Adrian Ward és munkatársai mintegy 800 okostelefonozót vontak be a kísérletükbe.

A Telekom nagy (internetes) játszótér tesztje

2017. június. 23. 17:38
Érdekes játszótéri kísérlettel hívja fel a figyelmet a Telekom arra, hogy senki se hagyja a gyerekét egyedül internetezni. 100 szülőből 26 egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy gyermeke milyen tartalmakat fogyaszt az interneten – derül ki az Ipsos kutatásából. 33 százalékuk ugyan szokott beszélgetni gyermekével erről, de teljes szabadságot adnak neki a tartalmak fogyasztásában.

Pontosan meddig bírjuk mobil nélkül?

2017. június. 11. 12:58
Felmérés szerint nem sokáig. Viszont más okoseszközök nélkül remekül elvagyunk. Mikor tíz éve, 2007 júniusában megjelent az első iPhone, a világ még egészen más hely volt. Nem voltak alkalmazások, nem voltak okostelefonok, nem voltunk mindig online, és a figyelmünket valószínűleg képesek voltunk 3 másodpercnél hosszabb ideig egy információn tartani. Frázis, de ma már érthetetlen, hogy is tudtunk élni nélküle.

Adatvédelem: alábecsülik a cégek az új szabályozás súlyát

2017. június. 07. 14:06
A vállalatok gyakran alábecsülik az adatmennyiséget, ami felhalmozódott vásárlóikról, ügyfeleikről. Ez egyben azt is jelenti, hogy alábecsülik az új adatvédelmi szabályozás (GDPR) bevezetésének súlyát és lehetséges következményeit – figyelmeztet dr. Szűcs Bálint, az RSM Hungary adótanácsadója, a Szűcs és Társai Ügyvédi Társulás vezetője.

összesen: 405 db | 10 db/oldal

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13