Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "ötlet" cimkére.

Hogyan lesz ötletből megvalósított projekt az agráriumban?

2019. augusztus. 21. 07:44
Kovács Zsolt, a NAK Szolgáltatási főigazgató-helyettesét arról kérdeztük, hogy mi volt a legfőbb üzenete a kerekasztal-beszélgetésnek, illetve arról is beszélgettünk, hogy mi a módja annak, hogy az ötletből projekt legyen.

Ígéretes ötletek a Telekom innovációs versenyén

2014. május. 30. 09:15
Az idén 34 pályázat érkezett a Telekom nemzetközi innovációs versenyének magyarországi elődöntőjére, közülük a legjobbnak ítélt ötlet, az ANGL elnevezésű video-broadcasting applikáció indulhat a Krakkóban rendezendő nemzetközi döntőben - közölte a Magyar Telekom az MTI-vel. Az idén második alkalommal meghirdetett versenyre diákok csapatai, startup ötletekkel rendelkező vállalkozók és újonnan alakult informatikai vállalkozások jelentkezhettek különböző kategóriákban.

Kibővült a szerintem.kormany.hu

2013. április. 23. 08:04
Az elmúlt hetekben az emberek számos javaslatot juttattak el a szerintem.kormany.hu oldalon keresztül a kormányzathoz. Az első téma sikerét követően, a jövőben még szélesebb körben várja a Kormány a beérkező felvetéseket. A szerintem.kormany.hu honlapon keresztül mostantól az élet minden területén fogadjuk az észrevételeket. A szerintem.kormany.hu várja észrevételeiket.