Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
18 találat a(z) "stratégia" cimkére.

Közzétették az új uniós adatkezelési és mesterséges intelligencia stratégiát

2020. február. 20. 06:55
Az Európai Bizottság közzétette az adatkezeléssel és a mesterséges intelligenciával kapcsolatos stratégiáját szerdán Brüsszelben. Az Európai Unió javaslattevő és végrehajtó testülete olyan európai digitális átalakulást szorgalmaz az unióban, amely a társdalom minden rétege számára működőképes, emberközpontú, tisztességes és elsősorban megbízható, emellett elősegíti a fenntartható fejlődést, élénkíti a gazdaságot, új lehetőségeket nyújt a vállalkozások számára. A...

ITM: az új kkv-stratégia segíti a magyar vállalkozásokat a gazdasági szerkezetváltásuk során

2019. november. 07. 10:00
A most elkészült, 2019-2030-as időszakra szóló kkv-stratégia segíti a magyar mikro-, kis- és középvállalkozásokat a gazdasági szerkezetváltásuk során - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára a stratégia keddi budapesti bemutatóján.

Jakab Roland: Ősszel a kormány elé kerül a mesterséges intelligencia stratégia

2019. június. 28. 07:26
Jakab Rolanddal arról beszélgettünk, hogy milyennek értékeli az elmúlt évet, mint a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke, illetve, arról is, hogy milyen vezérelvek mentén készítik el az MI stratégiát.

Tiszavirág életű trend, vagy komoly stratégia a cég újragondolása?

2019. április. 23. 10:05
A tengerentúlon bevett szokás vállalatmérettől függetlenül a vállalkozás újragondolása, amire itthon is szükség lenne. A bajban lévő kkv-k, de a lassú tempóban fejlődő nagyobbak is rengeteget profitálhatnak abból, ha nem veszik félvállról a vállalatfejlesztési szakértők egyik aranyszabályát.

Új stratégiát fogadott el a Magyar Űripari Klaszter

2018. november. 30. 09:35
A Magyar Űripari Klaszter (Hunspace) miskolci, cégbemutatóval és workshoppal egybekötött tanácskozásának egyik célja, hogy az űripar iránt érdeklődő vállalatok megismerhessék azokat a terveket, amelyeken keresztül a nemzetközi űriparban meghatározó szerepet nyerhetnek.

Digitális Sport Stratégia? Van, és januárban már tárgyalják

2018. december. 11. 12:00
Már januárban dönthet a kormány a Digitális Sport Stratégiáról, melyről fórumot rendeztek az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Ezzel a módszerrel fékezné meg az álhíreket az Európai Bizottság

2018. december. 06. 08:00
Határozottabb fellépést szeretne a félretájékoztatással, az internetes álhírekkel szemben az Európai Bizottság, amely ennek céljából cselekvési tervet és javaslatokat mutatott be.

Cél és stratégia nélkül nem életképes egy vállalkozás

2018. augusztus. 28. 12:00
A szervezet célja legyen érthető, mérhető és mások számára érdekes. Továbbá legyen egy olyan stratégiája a vállalkozásnak, amelyre alapozva ezt a célt meg lehet valósítani – mondta a Rádió Orientnek Hónig Péter szakértő.

Hogyan építhető be az online videó a marketing-stratégiába?

2016. augusztus. 08. 12:48
Vajon az online videó a marketing jövője? Érdemes végiggondolni, milyen irányba mutatnak a tendenciák. A videó marketingbeli erejét kevesen becsülték alá, különösen nem 2006 után, amikor a Google felvásárolta a YouTube-ot. Azóta sok minden változott a marketingben és az online kommunikációban is, így felmerülhet a kérdés: vajon még mindig a videó jelenti az internet jövőjét?

A készülő S3 stratégia a társadalmi egyeztetés szakaszába lépett

2014. október. 16. 12:23
TTársadalmi egyeztetés szakaszába lépett a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia tervezete. Október 13-án a Pesti Megyeházán, a házigazda Pest Megyei Kormányhivatal Budapest Főváros Kormányhivatalával közösen rendezte meg az S3 Megyei Specializációk Workshop második körét. A 2014-2020-as Európai Uniós tervezési időszakban kutatás-fejlesztésre és innovációra (KFI) hazánk várhatóan több mint 700 milliárd forint EU által társfinanszírozott támogatást költhet el....

összesen: 18 db | 10 db/oldal

1 2