Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
26 találat a(z) "T-Systems" cimkére.

Már nem gyanúsított az "etikus hekker"

2017. augusztus. 22. 12:43
Már nem gyanúsítja az "etikus hekkert" az illetékes Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség információs rendszer vagy adat megsértésének bűntettével - tájékoztatta a főügyészség szóvivője kedden az MTI-t. Ugyan a nyomozás még folyik, ám a kisvárdai férfi már nem gyanúsítottja az ügynek. A főügyészség megállapította, hogy a cselekménye - azaz, hogy a sértett jegyértékesítési rendszerében jogosulatlanul adatot változtatott meg - nem veszélyes a társadalomra, és...

BKK-jegyértékesítés: Nyomoz az ügyben a rendőrség

2017. augusztus. 04. 14:00
Nyomoz a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a BKK jegyértékesítési rendszerének ügyében - közölte csütörtök este az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint feljelentés alapján, hűtlen kezelés elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indult az eljárás. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad - közölték.

BKK jegyértékesítés: A NAIH adatvédelmi hatósági eljárást indít

2017. augusztus. 02. 19:43
datvédelmi hatósági eljárást indít a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a T-Systems Magyarország Zrt. által üzemeltett online jegyértékesítési rendszerrel, valamint a MOL Bubi közbringarendszerrel összefüggő adatkezelésekkel kapcsolatban - közölte a hatóság elnöke szerdán az MTI-vel. Péterfalvi Attila közleményében azt írta, az adatvédelmi hatósági eljárás elindításáról a sajtóban megjelent...

ITB Club október: Fókuszban az informatikushiány

2016. október. 20. 17:47
Az informatikushiány volt a fókuszban az IT Business októberi Club rendezvényén. A beszélgetésen egy asztalhoz ült egy hazai informatikai multicég képviselóje, egy civil szervezet oktatási igazgatója és a kormány képviseletében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője. Mindhárman arról beszéltek, hogy mit tudnak tenni annak érdekében, hogy minél többen válasszák az informatikai szakmát.

Megtartották az Informatika Ünnepét a Várban, a Magyarság Házban!

2016. február. 23. 11:02
Az infokommunikáció egy olyan terület, ami nagyon erőteljesen növekszik a magyar gazdaságon belül. Ma már meghatározó szerepe van a gazdaság és az élet minden területén. A szervezők ezért érezték fontosnak, hogy legyen egy olyan exkluzív esemény, ahol a szektor társadalmi célokat, missziókat tud megfogalmazni. Erre volt kiváló lehetőség az InfoBál 2016!

TiJöttök! Innovációs Projekt Verseny – sajtótájékoztató

2015. január. 15. 15:33
Az állami, civil és az üzleti szféra összefogásával valósult meg a TiJöttök! Program innovációs projekt versenye, amelyet idén első alkalommal hirdetett meg az EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány. A Miniszterelnökség, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal és a piaci szereplők támogatásával létrejövő program elsődleges célja, hogy feltárják és bemutathassák a hazai innovatív projekteket, illetve egy gyakornoki programon keresztül...

Precíziós gazdálkodás és digitális trendek II.

2015. április. 02. 08:12
Korszerű informatikai rendszerek nélkül nincs modern mezőgazdaság- ez is lehetne a mottója az Agroinform és az IVSZ által szervezett PreGa Konferenciának, amely a precíziós rendszerek alkalmazásának lehetőségeivel foglakozott a mezőgazdaságban. Az első alkalommal megtartott rendezvényre több mint 300-an voltak kíváncsiak. A délután során az érdeklődők többek között a versenyképes és fenntartható mezőgazdaságról és a digitalizáció hasznáról is hallhattak előadásokat.

Empatikusak-e az ICT-szállítók?

2014. március. 20. 00:06
Avagy hogyan lehet megfelelni az egyedibb igényeknek is az állami és versenyszférában? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a szektor szakemberei az IT Business Empathy konferenciáján, Kecskeméten. A meghívottak beszéltek a területet érintő nehézségekről, felvázolták a jelenlegi trendeket és boncolgatták a jövő nagy kérdéseit is.

ITB Empathy 2014 – Empatikusak-e az ICT szállítók?

2014. március. 07. 09:21
Empatikusak-e az ICT szállítók? Ezzel a címmel tarottak kerekasztal-beszélgetést az IT Business Empathy konferenciáján. A beszélgetésen az ICT piac és az állam szereplői is jelen voltak és együtt határozták meg a jelen helyzetét és a jövő trendjeit.

Mobile Monday a T-Systems-nél

2014. június. 05. 22:14
A T-Systems adott otthont a legutóbbi Mobile Monday rendezvénynek. Borbás Sándor, a cég megoldás marketing csapatvezetője a vállalatok számára nyújtott szolgáltatásokról beszélt. Az előadók között szerepelt Kászonyi Péter, a Videosquare ügyvezetője, aki start up vállalkozásukat ismertette meg a hallgatósággal. Keleti Arthur, az ITBN főszervezője pedig az információbiztonság aktuális kérdéseit boncolgatta.

összesen: 26 db | 10 db/oldal

1 2 3