Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "Tisztaszoftver Program" cimkére.

Ingyenes otthoni Microsoft Office használat a felsőoktatásban résztvevők számára is

2015. február. 18. 08:39
A Tisztaszoftver Program keretében a felsőoktatási hallgatók is ingyenesen tölthetik le 5 számítógépre, laptopra, és további 5 mobil eszközre a Word, az Excel, és a PowerPoint legfrissebb változatát. Ezt Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár jelentette be 2015. február 17-én, a győri Széchenyi István Egyetemen. A Tisztaszoftver Program lehetőséget ad a köz- és felsőoktatási intézményekben dolgozók és a diákok számára bizonyos...

A kormányzati munka értékelése a Business & Technology konferencián

2012. március. 13. 12:11
Oroján Sándor, a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoportjának ügyvivője is előadott a Business & Technology konferencián, Siófokon. Az IVSZ és az IT Business közös rendezvényén elmondta, hogy a Munkacsoport aktívan hozzájárul a párt kormányra kerülés előtt kitűzött céljainak eléréséhez, és segíti a kormányzatot az elfogadott ágazati stratégia végrehajtásában.

Mi a jövője a közhálónak és a Tisztaszoftver Programnak?

2012. január. 12. 20:59
„Mi a jövője a közhálónak és a Tisztaszoftver Programnak?” címmel intézett kérdést Koszorús László, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselője Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszterhez. A képviselő levelében arra szeretne választ kapni, hogy a Kormány miként kívánja fenntartani a közháló további működését, illetve az oktatási intézmények számára milyen módon biztosítja majd a szükséges szoftver licenceket.

Mégis folytatódhat a Tisztaszoftver program?

2012. február. 24. 15:57
Az Index hírportál értesülései szerint elvi megállapodás született a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Microsoft Magyarország között, így további egy évig még biztosan maradhatnak a Windowsok a közoktatásban. A Microsoft megerősítette az Index értesülését. Mint fogalmaztak, örömükre szolgál, hogy 2012-ben is megfelelő súllyal vehetnek részt a magyar oktatási rendszer munkájának támogatásában. A pontos részletekről később várható tájékoztatás.

Liferay: 2012 a lehetőségek éve a nyílt forrású technológiák számára

2012. február. 09. 04:15
A gazdasági szereplők többsége továbbra is úgy véli, hogy 2012 minden szempontból nehéz év lesz, a legtöbb cégnél és az állami szektorban is szorosabbra húzzák a nadrágszíjat. A nyílt forráskódú (open source) technológiák számára azonban számos lehetőséget rejt magában ez az esztendő – véli Gábriel Ákos, a Liferay Hungary ügyvezetője. Az Európai Unió régóta elkötelezett a nyílt forráskódú megoldások mellett, míg a magyar közigazgatásban 2010-ben fogalmazódott meg...