Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
49 találat a(z) "Tusványos" cimkére.

Tusványos - Tarlós: a kormány és a városvezetés együttműködése segíti Budapest fejlődését

2018. július. 27. 12:00
Egyetértés van a kormány és városvezetés között abban, hogy Budapestnek egy vonzó, meghatározó jelentőségű, közép-európai nagyvárossá kell válnia, az együttműködés pedig segíti a főváros fejlődését - hangoztatta Tarlós István csütörtökön a Tusványoson.

Bálványos csütörtök: fókuszban az eSport és a Vad Fruttik

2018. július. 26. 09:00
Csütörtökön az önfeledt bulizáson és a kulturális feltöltődésen túl az Infotér sátorban egy igazán aktuális témát az eSport mibenlétét boncolgatnak a szakértők, amit délután robotbemutatóval fejelnek meg. Az este igazán vadnak ígérkezik a Vad Fruttik tolmácsolásában.

E- oktatás, gazdaságfejlesztés, Honeybeast, Tankcsapda – izgalmas szerda elé néz Tusványos

2018. július. 25. 09:00
Szerdán napközben az Infotér sátorban az eOktatás kerül terítékre, ahol tíz órakor Erdélyi Fiatal Vállalkozói Workshoppal nyitunk. Az este azonban a tombolásé a Nagyszínpad ma megtelik rock zenével és zúzós akkorddal.

Székely BBQ, lángos, Rúzsa Magdi – elstartolt Tusványos

2018. július. 25. 08:00
Idén a 29. alkalommal nyitotta meg kapuit az ezreket megmozgató fesztivál, ahol már a nulladik napon este egyszerre hullámzott a tömeg a zene ritmusával. Az esti izgalmak előtt azonban a művészeté és a politikáé volt a főszerep. Az első nap, egy fergeteges szerda ígéretével zárult.

Határon túlra bővül a Digitális Jólét Program

2017. július. 27. 08:54
A kormány által elfogadott határozat értelmében kibővül a Digitális Jólét Program, így a határon túli magyar közösségek is bekapcsolódhatnak a fejlesztésekbe – hangzott el a Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program (DJP) végrehajtásért felelős miniszterelnöki biztos és Biró Albert, az Infotér főtitkára által, Tusnádfürdőn tartott sajtótájékoztatón. Az Infotér egyesület immáron 7. alkalommal volt jelen a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén,...

Visszatért a határon túli településekre a magyar közigazgatás

2017. július. 21. 16:01
Az egyszerűsített honosításnak köszönhetően a kihelyezett konzuli napokkal visszatért a magyar közigazgatás a határon túli magyarlakta településekre, aminek nagyon nagy jelentősége van nemzetpolitikai szempontból – mondta Wetzel Tamás, az egyszerűsített honosításért felelős miniszteri biztos csütörtökön Tusnádfürdőn.

Kibővül és a külhoni magyar közösségeket is érinti a Digitális Jólét Program

2017. július. 21. 14:05
Kibővül a Digitális Jólét Program, a kormány által elfogadott határozat értelmében januártól az internethasználat áfája 18 százalékról 5 százalékra mérséklődik, s a Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével 2018 végéig Magyarország minden településén kiépülhet az ingyenes wifi-szolgáltatás - közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos csütörtökön. A programba bekapcsolják a határon túli magyar közösségeket is.

Hogyan alakítja át a digitalizáció mindennapjainkat?

2017. augusztus. 25. 08:53
Globális szinten zajlik a digitalizáció, mely egyre inkább befolyásolja mindennapjainkat. Tud-e Magyarország ezen a téren versenyképes lenni? Hogyan? A kerekasztalba meghívott szakemberek erről, a hazai startup ökoszisztéma helyzetéről, az állami szerepvállalásról, sőt a távoli jövőben várható innovatív lehetőségekről is elmondták véleményüket.

Mire jók a kütyük a tanórán?

2017. augusztus. 23. 08:17
A Digitális Jólét Program szakemberei azon dolgoznak, hogy a digitális eszközök elterjedjenek az oktatásban, és minden diák számára biztosítsák az infokommunikációs alapkészségek elsajátítását. Annak érdekében, hogy az oktatás területén minél szélesebb körben elérhetőek legyenek a kütyük, jelenleg a nagy sávszélességű internethozzáférés megteremtésének alapozása zajlik, ezt követően a pedagógusok számára biztosítanak majd laptopokat, majd erre épül rá a tanulói...

Kibervédelem a nemzetbiztonság és választások vonatkozásában

2017. augusztus. 16. 09:42
Egy állam annyira tud erős lenni a kibervédelem területén, amennyire a leggyengébb állampolgára az, mert a leggyengébb láncszem alapján minden rendszer borítható – hangsúlyozta Csepreghy Nándor. A miniszterhelyettes beszélt az államra háruló kibervédelmi feladatokról, illetve az adatmegosztás nemzetbiztonsági kockázatáról. A választási év közeledtével a Nemzeti Választási Irodának is fel kell készülnie az esetleges kibertámadások elhárítására, többek között erről...

összesen: 49 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5