Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
17 találat a(z) "vállalkozások" cimkére.

A Modern Vállalkozások Programja is ott lesz!

Magyarország az 5G élvonalában konferencia

2020. október. 27. 12:05
Ha szeretne többet megtudni a Modern Vállalkozások Programjáról, akkor regisztráljon Ön is az 5G Plenáris és szakmai konferencia 2020 című eseményre, és keresse fel a virtuális kiállítótérben standunkat!

Az NKFIH szerepe az ökoszisztémában

2020. november. 18. 11:12
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a jövőben szolgáltató szerepkört szeretne betölteni az innovációs ökoszisztémán belül. A támogatások mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szektor edukációjára is. Az oktatási tevékenység révén szeretnék elérni azt, hogy a jövő vállalkozói számára kézenfekvő legyen kutatásban, fejlesztésben és innovációban gondolni.

Digitalize Now 2019

2019. december. 20. 14:36
A 2019-es ITOSZ Konferencia a digitalizáció körül forgott. Számos előadó képviseltette magát mind az állami, mind a céges szektorból. De mit is jelent, miért is fontos igazán egy vállalkozás számára a digitalizáció fogalma? Mire kell figyelni, és mit hoz a konyhára, ha ebben a témában meghozzák a legfontosabb stratégiai döntéseket? Dr. Solymár Károly Balázs, infokommunikációért felelős helyettes államtitkár videoüzenetben beszélt erről a résztvevőknek.

FSZR és Mesterséges Intelligencia Koalíció: Tudósítás a szakértői medence partjáról

2019. augusztus. 15. 08:58
Az ELFSZR (Eötvös Loránd Fiatal Szakértői Rendszer) egy olyan szakértői pool, amelyben fiatal doktoranduszok, végzett PhD hallgatók, kutatók, tehetségek találhatóak, akik segítenek a vállalkozások döntéshozóinak munkájukkal. Mi és hogyan történik a gyakorlatban?

Dr. Palkovics László elmondta, mi a sikeres vállalkozás titka

2018. július. 31. 20:56
Stábunknak adott interjújában a vállalkozás fenntarthatóságának és a hosszú távú működésének titkos hozzávalójáról Dr. Palkovics László, innováviós és technológiai miniszter rántotta le a leplet, akivel nem csak a kkv-k erősségeiről, hanem gyengeségeiről is beszélgettünk. Az interjú során többek közt kiderült, mi kell ahhoz, hogy sikerre vigyünk egy céget.

Tej vagy tehén, avagy mikor lesz a hentespultból automatizált szeletelő?

2018. december. 14. 10:17
Az élelmiszeripari vállalkozások digitálizációját firtató szakmai beszélgetésen jártunk, ahol igazán érdekes gondolatok hangzottak el az ágazat jövőjét illetően.

Digitális (r)evolúció, avagy hogyan vállalkozz nyereségesen és digitálisan?

Modern Vállakozások Programja – XXI. századi sikeres vállalkozás titka

2017. szeptember. 25. 09:43
Digitalizáció, IoT, IKT- az ugrásszerűen fejlődő informatikai megoldásokkal nehéz lépést tartani, a versenyképesség és a siker kulcsa, viszont az folytonos modernizációban rejlik. Mit jelentenek a már említett rövidítések, hogyan képes az infokommunikációs technológia több profitot termelni, és egyáltalán miért van szükség az építőipar és a KKV-k informatikai képességeinek fejlesztésére? A Modern Vállalkozások Programjának keretein belül mindenki választ kap, s...

A GINOP 3.2.2. eddigi eredményei – interjú Kövesdi Zoltánnal

2017. május. 19. 07:30
Eddig 250 kis- és középvállalkozás nyújtotta be pályázatát a GINOP 3.2.2-es pályázatra, amely komlex informatikai fejlesztéseket tesz majd lehetővé számukra – mondta Kövesdi Zoltán. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közigazgatási tanácsadója hangsúlyozta: a rendelkezésre álló keretösszeg 48 milliárd forint, amely 21 milliárd forint vissza nem térítendő forrásból és 27 milliárd forint kedvezményes hitelből áll. A pályázatra 4000 vállalkozás jelentkezését várják...

Infotér Konferencia 2015 – Csepreghy Nándor előadása

2016. március. 03. 05:54
A kormányzatok mindig fontos szerepet fognak játszani a nagy problémák megoldásában – ezekkel a szavakkal kezdte előadását Csepreghy Nándor a 6. Infotér Konferencián. A Miniszterelnökséget vezető miniszterhelyettes úgy látja, hogy az informatikai szektor és a mindenkori kormányok együttműködésében nagy lehetőség van. Az államnak arra kell törekedni, hogy egyre több vállalkozás találja meg a számítását a szektorban.

Interjú Parragh Lászlóval - Kezdeményezések a vállalatok versenyképességéért

2016. június. 22. 15:31
A sikeres piaci pozíciók eléréséhez ma már elengedhetetlen a digitalizáció jelenléte a vállalkozások életben – mondta el Dr. Parragh László az Információs Társadalom Parlamentjén. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hozzátette azt is, digitális technológiák nélkül a cégek növekedési képessége korlátozott. Ennek megelőzésére indult el egy olyan program is, amely a kis-és középvállalkozások fejlődését és versenyképességét célozza.

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2