Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
34 találat a(z) "vásárlás" cimkére.

Hogy veszítsünk el egy vásárlót 10 másodperc alatt?

2019. szeptember. 02. 12:00
Az Oracle új felmérésében arra kereste a választ, hogy melyek azok vásárlói rossz élmények, amelyek miatt az emberek azonnal elpártolnak az adott cégtől. A világ legnagyobb üzleti szoftvermegoldásokat kínáló cége négy generáció körében végzett felmérése szerint az emberek 43 százaléka ugyanis pillanatok alatt elpártol azoktól a márkáktól, amelyek nem felelnek meg az elvárásaiknak.

Címkézéssel a tudatosabb és biztonságosabb vásárlásért

2019. május. 23. 11:00
Az Egyesült Királyságban így könnyítenék meg a fogyasztók számára az „intelligens” termékek beszerzését.

Magyar applikáció hozhatja közelebb egymáshoz a termelőket és a vevőket

2019. január. 08. 10:00
Jelentősen megkönnyítené az emberek hétköznapjait, ha nem kellene sorba állni a zöldségesnél vagy a piacon, mégis többségében fenntartható forrásból származó, helyi termelők által előállított élelmiszereket vásárolhatnának. Mostantól ehhez csak egy okostelefonra van szükség.

Robotok a boltokban – Így vásárolhatunk a jövő üzleteiben

2019. január. 04. 11:00
A kereskedelmi cégek és a vevők is profitálhatnak a különféle „okos” módszerekből.

Egyre kevesebb okostelefon fogy világszerte - mi lehet az oka?

2019. augusztus. 28. 12:00
A Gartner nyilvántartásai alapján a második negyedévben 1,7 százalékkal 367,9 millióra csökkent az okostelefonok világpiaci értékesítése a 2018 második negyedévi 374,3 millióról.

Tudatosan vásárol az Y generáció

2018. június. 15. 13:20
Az Y generáció vásárlási szokásait vizsgálta egy több országra kiterjedő nemzetközi felmérés. Az adatokból kiderül, hogy bár a fiatalok otthonosan mozognak a digitális térben, a személyes tapasztalat is fontos számukra. A kutatás rávilágított arra, hogy az online vásárlások mellett a hagyományos üzletek még mindig népszerűek

Digitális próbafülkétől a roboteladóig – Így vásárolhatunk a jövőben

2018. június. 13. 10:00
A modern technológiák világában szintet lép a személyre szabott vásárlás fogalma, és már a kirakatok, plakátok is pontosan azt mutathatják, ami bennünket érdekel. A kereskedelmi cégek és a helyi vásárlásösztönző programok pedig szintén tudni fognak rólunk minden olyan fontos információt, amelyek a legjobb ajánlathoz és a fogyasztói élmény fokozásához szükségesek.

Forradalmi változás jön a bolti vásárlásban

2016. május. 18. 15:28
Elérhetővé válik a magyar fogyasztók számára az eBlokk, amelytől gyors elterjedést várnak, hiszen modern, igazodik a XXI. századi informatikai igényekhez és környezetbarát.

Vadásznak a magyarok a 0%-os THM-re

2015. május. 14. 13:08
Egyre több az olyan vásárló, aki csakis kamatmentes részletfizetési akción vásárol csúcsmobilt, tévét vagy laptopot. Mi a közös egy hűtőgépben, egy laptopban, egy lapostévében és egy csúcsmobilban? Az, hogy mindegyik olyan nagy értékű készülék, amelyeket előszeretettel vásárolnak a magyarok. Az Extreme Digital eladási statisztikái szerint már az idei év első hónapjaiban jól érzékelhetően emelkedett azoknak a vásárlóknak száma, akik interneten keresztül...

Felmérték: így választ a magyar

2014. március. 24. 10:24
A magyaroknak a teljesítmény a legfontosabb szempont laptop vásárláskor, ezt a maximálisan adható 10 pontból 9,2 pontra értékelték a fogyasztók - derül ki a Bell Research által készített felmérésből. Az Intel megbízásából a 20-40 év közötti magyar internetezők körében elvégzett reprezentatív kutatás szerint vásárláskor a második legfontosabb szempont a processzor teljesítménye, a harmadik helyen pedig az ár szerepel. A további szempontok között az üzemidő, a...

összesen: 34 db | 10 db/oldal

1 2 3 4