Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
52 találat a(z) "verseny" cimkére.

Kódolj határok nélkül! – másodszor várták a programozó versenyre a diákokat

2021. május. 20. 15:30
A középiskolás diákok mellett idén hazai és határon túli egyetemi hallgatók is összemérhették tudásukat a NISZ Zrt. és a Belügyminisztérium nyílt forráskódú programozó versenyén. A cél az volt, hogy a programozás iránt érdeklődő tanulók ezen a területen is bővítsék tudásukat, később pedig gyakornoki programokban kapjanak lehetőségeket, és kamatoztathassák a megtanultakat. A verseny részleteiről Szabó Dóra, a NISZ Zrt. igazgatója, és egyben a vetélkedő egyik...

A KKV-k is felismerték az online tér fontosságát

2021. január. 18. 10:05
A koronavírus-járvány alatt a kis- és középvállalkozások több mint harmada növelte eladásait az online piactereken – ez derül ki a GKI és az eMAG reprezentatív kutatásából. Vajon hogyan fognak a versenytársak megküzdeni egymással az online térben? Növekedni fog-e azon üzletek száma, amelyek nyitnak az online világ felé? Fel vannak-e készülve a KKV-k digitálisan? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ az MVP vezető IKT tanácsadójával, és egy vállalatirányítási...

Kiberbiztonsági versenyt rendez egyetemistáknak az NKE

2020. szeptember. 14. 07:10
Kiberbiztonsági innovációs versenyt rendez októberben egyetemistáknak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE). A versenyt október 2-4-én, a járványveszély miatt online formában tartják, arra szeptember 11-től minden magyar felsőoktatási hallgató jelentkezhet, akár egyénileg, akár csoportosan - közölte az intézmény az MTI-vel.

Családi alkalmazást fejlesztettek a diákok

Házirend karantén idején

2020. április. 27. 10:34
A Belügyminisztérium és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által meghirdetett programozói verseny célja, hogy népszerűsítse a nyílt forráskódú technológiák használatát és a nagyközönség is megismerkedhessen az „utánpótlással.

Be Smart: idén is versenyre kelhetnek a legjobb startupok

2019. január. 08. 13:00
Idén is megrendezi a startup vállalkozások Be Smart versenyét a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK).

A konkurencia a vízen is látja már, hol a hajó – appok a vitorlásversengés szolgálatában

2019. augusztus. 21. 07:46
Akárcsak a többi sportág, úgy a vitorlás sport is komoly fejlődésen ment át az adatok felhasználását és a sportba való integrálását illetően. A legújabb technológiákról és a tokiói világversenyre való felkészülést segítő appokról Dr. Kollár Lajossal, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökével beszélgettünk.

Négymillió dollárral csábítja a női vállalkozókat a Microsoft

2018. szeptember. 28. 09:00
Még nem késő jelentkezni a Microsoft kockázati tőkealapja által meghirdetett, női vállalkozóknak szóló nemzetközi versenyre.

Hivatalosan is elstartolt az AI Generation – chatbot fejlesztők figyelem!

2018. szeptember. 27. 18:14
Az ILex és az IBM közös versenye új távlatokat nyit a mesterséges intelligencia használatában. A 8 országra kiterjedő megmérettetés céljáról, folyamatáról és egyedi mivoltjáról beszélgettünk a szervezőkkel.

Elstartolt: az ILex és az IBM hivatalosan is bejelentette az AI Generation nemzetközi versenyt

2018. szeptember. 19. 10:35
Újabb mérföldkőhöz érkezett a hazai startup, az ILex és az amerikai informatikai óriás, az IBM közös munkája. A Kelet-Európában egyedülállónak számító verseny októberben indul, és nyolc országból várja a jelentkezőket. De ez csak a kezdet.

Parragh László: a vállalkozói verseny befolyásolja a bérek alakulását

2018. szeptember. 10. 12:00
A magyar munkaerőpiacon leginkább a dolgozókért folytatott vállalkozói verseny befolyásolja a bérek alakulását - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke.

összesen: 52 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6