Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár

Nemzeti adatvagyon-optimalizálás: kinek és miért lesz jó, ha a NAV elkezdi?

2022. szeptember. 27. 14:37
A nemzeti adatvagyon optimalizálása új kihívások elé állítja az informatikából a NAV élére érkezett elnököt, aki határozott elképzeléssel rendelkezik az adatvagyon felhasznosítását illetően. Vágujhelyi Ferenccel a kinevezéssel járó felelősségről, az adatvagyon-hasznosítás állampolgári és kormányzati hatásairól, illetve arról beszélgettünk, hogy a jó adatfelhasználás milyen NAV-os szolgáltatás javulást eredményezhet. Természetesen az Infotér Konferencia is szóba...

Infotér Konferencia 2022 – Save the Date!

2022. szeptember. 22. 08:09
13. Infotér Konferencia 2022. október 18-20. Balatonfüred, Anna Grand Hotel www.konferencia.infoter.eu

Társadalomformáló kihívások a digitális térben

2022. szeptember. 20. 18:22
Vágujhelyi Ferenc, az NHIT és a NAV elnöke Társadalomformáló kihívások a digitális térben címmel tartotta meg előadását az idei Infoparlamenten, melynek célja a technológiai fejlődésekből adódó, az NHIT által legfontosabbnak tartott kihívásokat bemutatása volt.

Cybersecurity and trust

2022. szeptember. 15. 12:02
Alexandra Gerst (Microsoft, Corporate Counsel, Corporate, External, and Legal Affairs) az egyik legismertebb szoftvergyártó a Microsoft kiberbiztonsági törekvéseit vázolta fel előadásában. A közel negyedórás prezentáció az aktuális IT-biztonsági kihívásokra is rávilágított.

Adatgazdaság és MI – Új konkurencia a munkaerőpiacon! Legyőzhető?

2022. szeptember. 13. 09:07
A mesterséges intelligencia nem csupán egy futurisztikus fogalom – mára már egyre több vállalkozás vezette be és használja arra, hogy hatékonyabbá váljon, de arra is, hogy elősegítsék a növekedést és az innovációt. Mit jelent ez a munkára és a munkaerőre nézve? Milyen kompetenciákat kell fejleszteni a jövő munkavállalóinak? Erről beszélgettek szakértőink Tusnádfürdőn az Infotér sátorban.

Infoparlament 2022 – toronyvállalatok a fenntarthatóság jegyében

2022. szeptember. 08. 17:12
A plenáris szekcióban Dr. Budai J. Gergő, a Vantage Towers Zrt. elnök-vezérigazgatója előadásában a toronyvállalatok szerepéről, a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez való hozzájárulásukról adott kézzel fogható tudást a Vantage Towers mindennapjain keresztül.

Building a Low-Carbon Smart Society

2022. szeptember. 06. 10:02
Chen Le (Regional President of Huawei Digital Power CEE-Nordic region) előadásának fókuszában az alacsony karbonlábnyomú okos társadalom felépítésének pillérei voltak. A karbonsemlegességhez vezető út felvázolása mellett számtalan érdekes statisztika és kutatás is helyet kapott a prezentációban.

A hülyeség terjedése – avagy a hamis hírek dinamikája és hatásai

2022. szeptember. 02. 13:12
Az álhír olyan átfogó jelenség, mely a hagyományos médiában gyökerezik, az MSM és az újmédia, illetve a közösségi média összefonódásának köszönhetően szándékosan terjesztett, hamis információkat támogat. A szűrőbuborék-hatás és a kognitív disszonancia éppúgy erősíti a trendet, mint a másoláson vagy a felhasználói tartalmakon alapuló újságírás – az információk ellenőrzése nélkül. Hogyan növeli a média a háború ködét és ez milyen hatással van a civil lakosság...

Varga Gábor, technológiai stratégiai vezető, Microsoft Magyarország

Adat nagykövetségekben gondolkodunk

2022. október. 04. 16:35
Hogyan lehet úgy adatokat tárolni külföldön, hogy azok az adatok biztonságban legyenek, és felhasználásuk a hazai szabályoknak megfelelően történjen? A Microsoft Magyarország adat nagykövetségek létrehozását támogatná.

Szabó Péter, ügyvezető igazgató, Microsoft Magyarország

A felhő a legek tárháza

2022. október. 04. 16:34
Olyan világot élünk, melyben egyre fontosabb lesz a váratlan válsághelyzetekre való felkészülés. Ehhez rugalmas és robusztus rendszerek kellenek. A Microsoft elkötelezett a felhő technológia mellett.

összesen: 1544 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11