Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
106 találat a(z) "vodafone" cimkére.

Elektromobilitás újratöltve: 60 infocharger települ

2022. május. 17. 18:23
Etyeken települ a következő infocharger, ami a Vantage Towers és az Elektromotive együttműködésének eredménye. Arról, hogy mitől számít újdonságnak a telepítésre váró elektromos autótöltő, és arról, hogy miért számít fontos előrelépésnek a klímasemlegesség szempontjából, a résztvevőket kérdeztük.

A Vodafone szerepe Magyarország digitalizációjában

2022. január. 10. 11:19
A Vodafone Magyarország visszatérő résztvevője az Infotér rendezvényeinek. Az októberi Infotér konferencián Dobó Mátyás, a Vodafone Magyarország Zrt. vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese és Budai Gergő, a Vantage Towers Zrt. vezérigazgatója az elmúlt egy év eredményeiről és azokról a mérföldkövekről számolt be, melyeket a vállalat a hazai digitalizáció érdekében tett.

Infoparlament 2021 – Dr. Orbán Anita

2021. augusztus. 02. 08:00
5G szolgáltatás fejlesztése. Együttműködés a Budapesti Műszaki Egyetemmel. A Vantage Towers Magyarország létrejötte. Mozgalmas hónapok vannak a Vodafone Magyarország mögött. A vállalt érzi annak a felelősségét, hogy a gazdaság újraindításában az infokommunikációs szektornak fontos szerepe lesz. erről a szerepről Dr. Orbán Anita, a Vodafone Magyarország Zrt. vállalti kapcsolatok vezérigazgató helyettese beszélt az Inforparlamenten.

Dr. Budai J. Gergő: Kapcsolatban tartottuk Magyarországot

2020. szeptember. 04. 14:46
Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Zrt. vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese és az Igazgatóság Alelnöke arról beszélt az Infoparlamenten, hogy büszke az infokommunikációs ágazatra, hiszen az ország láthatatlan segítsége voltak a veszélyhelyzet ideje alatt. Hozzátette, hogy Magyarország európai viszonylatban is kiemelkedő infrastruktúrájú hálózata, melynek része a Vodafone hazai hálózata is, jól vizsgázott az elmúlt hónapokban. Budai...

A Vodafone előfizetőknek adatforgalom nélkül használhatók a központi információs honlapok

2020. november. 18. 08:47
Adathasználat nélkül elérhetőek november 16-ától az információhoz jutást segítő legfontosabb központi információs, oktatási honlapok, álláskereső portálok, az iparkamarai honlapok a Vodafone ügyfeleinek; az intézkedés célja Magyarország működésben tartása - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára a tárca és a Vodafone Magyarország közös online sajtótájékoztatóján hétfőn,...

Tovább bővíti a Vodafone a magyarországi 5G lefedettségét

2020. december. 13. 14:59
A Vodafone Magyarország idén is folytatja az 5G hálózati lefedettségének bővítését: Budapest belvárosa és Zalaegerszeg után vidéki nagyvárosokban és a Balaton körül folytatódik a bázisállomások 5G fejlesztése. Ezzel a Vodafone 5G állomásainak száma országosan közel 300-ra nő, melynek köszönhetően már több százezren tapasztalhatják meg az újgenerációs mobilhálózat képességeit. A cég aktuális fejlesztéseiről Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Zrt. vállalati...

5G – első kézből a Vodafone-tól

2020. augusztus. 13. 07:49
Az újgenerációs mobil- és vezetékes hálózatok – köztük az 5G – olyan lehetőségek előtt nyitják meg a kapukat, amik forradalmasíthatják az egész gazdaság működését. A Vodafone Magyarország élen jár a hazai 5G fejlesztések terén: a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként indították el 2019-ben élő kereskedelmi 5G szolgáltatásukat Budapest belvárosában, valamint a ZalaZONE Járműipari Tesztpályán. A Vodafone 5G hálózatának fejlesztése és kiépítése idén is folytatódik:...

Vodafone: chatbot funkcióval bővült az ÉletMentő applikáció, Siófokon elindult az 5G

2020. augusztus. 07. 07:01
A Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja chatbot funkcióval bővült, ami gyorsabb és hatékonyabb segítséget nyújt, emellett az elsősegélynyújtást is támogatja. A Vodafone bekapcsolta siófoki 5G bázisállomásait, így mostantól a városban elérhető a Vodafone 5G szolgáltatása - jelentették be a szervezetek képviselői csütörtöki közös sajtótájékoztatójukon Balatonfüreden.

Új hálózati technológiát vezet be a Vodafone

2019. október. 09. 11:00
A cégcsoport elsőként vezet be olyan innovatív technológiát, amelynek célja a beszállítói kör növelése, valamint a vidéki internet-hozzáférés bővítése.

5G-vel és egy izgalmas tech-meglepetéssel érkezik a Vodafone

2019. október. 07. 09:29
Az idén 10 éves Infotér Konferenciára a Vodafone is komoly tech-tárral érkezik, lesz 5G sátor, 5G-n vezérelhető autó, és egy olyan megoldás is testközelbe kerül, amely számos gyermek nehéz perceit teszi elviselhetőbbé. Budai J.Gergő, a Vodafone vezérigazgató-helyettese és igazgatósági alelnöke is elmondta, mit gondol a konferenciáról.

összesen: 106 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11