A kormányzati munka értékelése a Business & Technology konferencián

Oroján Sándor, a Fidesz Infokommunikációs Munkacsoportjának ügyvivője is előadott a Business & Technology konferencián, Siófokon. Az IVSZ és az IT Business közös rendezvényén elmondta, hogy a Munkacsoport aktívan hozzájárul a párt kormányra kerülés előtt kitűzött céljainak eléréséhez, és segíti a kormányzatot az elfogadott ágazati stratégia végrehajtásában.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
  „A Fidesz célkitűzései maradéktalanul testet öltöttek a Digitális Megújulás Cselekvési Tervben, a program végrehajtása pedig jelentős sikerekkel és kisebb csúszásokkal folyamatban van. A gazdasági válság, az elmúlt időszak öröksége ösztönzően hatott a kormányzatra, felgyorsultak a költségcsökkentéssel járó projektek, sok területen megszűnt az állami túlköltekezés” - fogalmazott Oroján Sándor. Az ügyvivő előadásában konkrét példákon keresztül mutatta be a célok megvalósulását.
Az állami mobilcég piacra lépésével kapcsolatban megjegyezte, hogy elsődleges cél a verseny élénkítése, magas minőségű szolgáltatás nyújtása egy jövedelmező piacon, amely egyszerre szolgálja a leendő ügyfelek és az állam érdekeit.