Infotér Konferencia 2011

2011. november 15. kedd, 13:39 • Infotértrailer, november, konferencia, Infotér, Balatonfüred, 2011
Az Informatika a Társadalomért Egyesület és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) a balatonfüredi Anna Grand Hotelben idén is megrendezi az INFOTÉR (Informatika a Társadalomért) Konferenciát. A tavalyi, nagy sikerű, több mint 700 résztvevővel megrendezett eseményhez hasonlóan idén is az információs társadalom építésében részt vevők teljes körét szeretnénk megcélozni: a közigazgatást, a cégeket, a civil társadalmat, a kutatói-oktatói szektort és természetesen a magas rangú hazai és nemzetközi közigazgatási tisztviselőket és szakembereket.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
    A konferencia fővédnöke, főelőadója Dr. Fellegi Tamás, nemzeti fejlesztési miniszter.
    Különösen fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényen a központi informatikai elképzelések és az ágazati informatikai kérdéskörök nagy hangsúlyt kapjanak, így a közigazgatás legkülönbözőbb területeiről érkeznek majd előadók, vendégek, és a közszférában dolgozók jelenléte a tavalyihoz hasonlóan magas lesz.
    Érintjük az elektronikus közigazgatás és a telekommunikáció nagy témakörei mellett a digitális írástudás-bővítés kérdéseit, az oktatás, az egészségügy, a közlekedés, az energetika, a szociális szektor, a vidékfejlesztés, a környezetvédelem és általában a gazdaság informatikai vonatkozásait.
    A korábbi sikeres elemek továbbvitele mellett számtalan új elemmel szeretnénk emelni a rendezvény szakmai és eseménybeli színvonalát, így biztosítva azt, hogy a konferencia minden alkalommal izgalmas és szakmailag eredményes legyen. A helyszínt idén nagyobbá és kényelmesebbé tesszük, a hotel gyors kiszolgálással fog a rendelkezésünkre állni. Este stand up comedy fellépők, zenekar, DJ szórakoztatja majd a vendégeket, több helyszínen lesznek érdekes programok.